Dagen

Ja snart är Onsdagen den 19 december slut. Är det verkligen 19e?! *kollar* O herre gud vad tiden går fort numera, julafton om 4 dagar... Hjälp och jag har knappt julkänsla!
Som tur var så köpte jag 2 röda girlanger på Hemtex och har hängt upp dem i fönstret i vardagsrummet, så lite juligare nu. Vill köpa mer juliga saker! Hemtex har 50% rabatt på alla julsaker nu, så passa på! Jag vill dit imorgon igen med Johan så att vi kan shoppa lite fina saker till vårt hem, när det ändå är rea så.
Jag köpte julklapp till mormor (mascara) och morfar (rakvatten) men det ska vara från alla syskonen. Jag köpte en julklapp till Johan men den var prissänkt så har massa pengar kvar att handla för till honom för att nå upp till de 250 kronorna vi har som maxgräns. Så något mer ska han få, något lite mer romantiskt... Mer vågar jag inte skriva här och nu.

Jag fick en inflyttningspresent av mamma idag också, ett strykjärn! Så nu ska vi bara få en begagnad strykbräda av Johans familj så kan vi få strykta kläder också :-D

Kladdkakan är ihopsnodd och instoppad i ugnen så snart kan jag njuta av en till, hihi. Stoppades in 21:26 och ska vara inne i 20 minuter, så snart ska den ut.

Ja så kan jag bjuda på en till från tjuvlyssnat.se nu då:

"Det kan ha varit den där Tikka Masala"

Toaletterna, T-centralen, Stockholm

Två tjejer ~20 går in på toalettavdelningen på T-centralen. Förutom de två tjejerna så står bara en äldre tant som tvättar händerna.
Tjej ~1: Alltså, du vet vilken fobi jag har för trånga utrymmen med lås. Du får lov att stå utanför och vakta.
Tjej ~2 suckar men ställer sig utanför dörren. Efter en stund verkar hon vara uttråkad och skickar in en provlapp med parfym under dörren till sin väninna. Kort därefter kommer en ny skock människor som ställer sig i kö.
Tjej ~1 (inifrån toaletten, med hög röst): Mmm, shit vad gott det luktar! Kommer du ihåg vilken det var?

ja.. just det..
Tjao!


Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0