Pumsen

Pumsen = trött
Jag är lite pumsen nu, gäspar och har mig men varför egentligen. Jag sov länge, jag har ätit. Aja piggnar väl till om jag drar en tur till gymmet och tränar lite *gääsp*.

Jag har precis kollat på webtv från tv3, såg sista avsnittet av Allt för byn. Byn där är ju mitt kära Hammarstrand. Min bror bor där, Roger, med sin familj, har långväga släktingar boende där (tex Emma, min fyrmänning), har själv anor därifrån, min äldsta tjejkompis Monica mm. Sedan "känner" jag ju några som är med i Allt för byn, både Monica och Emmas pappor är med (Larz och Bosse) och Jocke Färdig har jag lekt en del med på sommrarna som barn. Och en del andra som jag känner till vilka de är. Så det är riktigt roligt att få se dem på tv, tyvärr blev det väl inte lika uppmärksammat som väntat men jag skyller på tvkanalen. Hade programmet sänds på tv4, eller iaf på kanal 1 eller 2 så hade ju publiken varit större. Tex så har ju inte jag 3an, utan fick åka hem till mina föräldrar och titta där. Hade det sänds på en vanlig kanal hade jag fått Johans familj att kolla också, för de har ju inte 3an men nu blev det inte så. Men, men. Nu är det som det är.

Ska alltså till gymmet, sedan träffa min moder och handla lite julklappar, hoppas jag, och sedan vill jag nog baka en till kladdkaka.*gäsp*
Men gud, varför är jag så trött? Aja får sätta fart och göra någonting nu då.
Ciao.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0