jag är så trött

Läste ut boken med stort B igår. Den rekommenderas (Goda Omen (Good Omens)- Terry Pratchet, Neil Gaiman).
Blev färdig tio i ett. sedan skulle jag sova. Var riktigt trött efter gårnatten! Men började tänka på Zeb och jag saknar honom så otroligt mycket så sedan kunde jag inte somna... Tog några timmar innan jag till slut, med Johans kärlek och värme, lyckades somna. Upp klockan 8.

Vad är det med dessa människor som sitter med gigantiska hörlurar pås ig på tunnelbanan med sådan volym att halva vagnen kan höra? Fruktansvärd musik ahr de på också, bara dunk-dunk-dunk... Jag tror nästan min puls fördubblades på resan imorse av den musiken, snacka om snabb dunkadunka-musik!

Ska bara dra dagen lite kort, alldeles för trött för en lång variant!
10 personer var vi på förmiddagen, är alla tentasjuka? (Vet att några faktiskt är sjuka, men resten?). Vi gick igenom två filmer som var på språkprovet (som jag fick B på :-)), och fick lära oss lite mer om hur man som lyssnare ska jobba!
Eftermiddagen var vi 9 personer... föreläsning, realia. Gav väl inte så himla mycket men det var trevligt. Om jagv arit piggare kanske jag skulle tyckt det var än bättre...

Efter skolan var datasalen bokad så Linda visade mig ett ställe med massvis av datorer som jag inte visste om. Jag gick dit och anmälde mig till tentan (på nätet), sista dagen idag!
Sedan satte jag mig ner och renskrev föreläsningsanteckningar, anteckningar från litteraturen.... så från ungefär kockan 15 till 18.15 satt jag och renskrev. Jag var så trött! Till slut snurrade nästan dataskärmen framför mig. Så kan jag inte ha det så jag skrev ut (nästan 20 sidor) och begav mig hemåt.

Fick vänta på röda linjen, på gröna linjen men när jag väl var på så hittade jag en Aftonbladet. Fanns inga Metro vid min station i morse så jag tog tillfället i akt att läsa i en tidning. Efter en stund tittar jag upp när ajg ahr tjutet som säger att dörrarna stängs. Vänta nu. Skulle inte jag av här? Hoppsan. Fick gå av stationen efter och vänta ytterliggare 4 minuter... Och jag som behövde gå på toa... Men jag tog med mig Aftonbladet iaf!

Nu lagar jag mat. Blodpudding. Johan är på träning. Blir nog inget mer plugg. Fick in en del när jag renskrev, nu skulle allting bara åka ut ur huvudet direkt iaf. Inatt måste jag få sova. Måste få sova....
House och Klass 9a idag.
Härligt.
Johan är hemma nu?!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Petra

Ha en toppen onsdag :)

2008-04-23 @ 11:28:30
Blogg/hemsida: http://vardagsbekymmer.blogg.se
Skrivet i slottsdammet av: Susanna

Håller med om musiken där! Fruktansvärt irriterande!

2008-04-24 @ 07:47:17
Blogg/hemsida: http://bubocorax.blogg.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0