Upp som en sol

Vad hände iförrgår kväll då? Jag och Johan la oss skavfötters i vår soffa och somnar. Klockan var 22. VI var PI trötta. Vaknade till 00 och gick och lade oss i sängen. Följande morgon vaknade vi tidigt men jag bestämmer mig för att ligga kvar. Johan upp 6.57 och jag själv klockan 9.
Sedan då?
Först träffade jag Empan. Vi skulle in till stan men jag hade ju hittat bra present till Emelie så vi drog till Vby och inhandlade 4 kylskåpsmagneter med passande budskap. Väl i Vby kom det fram att Empan inte varit där sedan invigningen och därmed inte alls sett alla dessa nya butiker. Så istället för att åka till stan stannade vi kvar och jag var lite tour guide. Empan införhandlade en parfym (för första gången till sig själv) som luktade sommar och fräscht. Jag fick ett smakprov. Sedan åt vi lunch och hon festade till det med en muffins efteråt.
Efter en stund till så började det regna. Typiskt alltså. Vi bröt upp och begav oss hemåt.

Väl hemma gjorde jag ett fint kort till Emelie (jag blev iaf väldigt nöjd när jag kom på hur jag skulle göra). Och åt middag med familjen. Sedan sprang jag i väg till tunnelbanan och påbörjade min en timmes långa resa dit.
Blev som vanligt osäker på var jag skulle av. Jag trodde det var Medborgarplatsen men Emelie hade gett mig ett bra verktyg (eftersom jag blandade ihop namnen hela tiden) "Du ska se Globen, Ser du inte Globen ska du inte gå av." Kommer till Medborgarplatsen och inte finns det möjlighet att se Globen där heller, det är ju under jord! Ringer upp Robert och frågar vart jag ska gå av. "Gullmarsplan". Jaja, självklart.

Vad fint dem hade det! Verkligen fin lägenhet, det måste jag säga. Sedan blev det lite segregering men det var iaf mycket trevligt där. Tyvärr blev ju en man lite sjukare än han var tidigare på dagen, samma sak med den andre och en kvinna skulle träffa en kompis och den andra sjuka kvinnan skulle vara nykter men ville iaf smaka bål.
Ja, men i slutet var det lite mer intergrering iaf.
Vi från mitt gäng (ja det är officiellt i gänget att det heter Saras gäng...) som var sist tog 00.17 bussen. När de festen tog slut har jag ingen aning om. Johan mötte mig vid tunnelbanan typ en timme senare och vi hade sällskap hem. Min underbara gosse! Vi la oss runt två, så blev en lång dag.
Idag är jag inte säker på när Johan hoppade upp men det var mellan 7-8, jag själv låg vaken ett tag men orkade inte flytta på mig, så klockan 10 gick jag slutligen ur sängen.

Idag är det en lugn dag, ska väl hitta på någon historia (läxa) men just idag är det rätt så lugnt annars, inte en hel drös med läxor att göra (men det kommer väl imorgon) så jag ska njuta av den här dagen. Nä, lite frukost skulle ju inte sitta fel nu. Och mitt vänstra skulderblad sover, ni vet som det känns när foten sover. Ganska jobbigt faktiskt.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Emelie

sista man gick kl 2 så blev inte så värst sent, och tänk på att det kanske heter saras gäng, men det är jag som bestämmer ;) eller? ;)
vad har vi för läxa? det kommer jag inte ihåg :S

2008-04-27 @ 15:05:35
Blogg/hemsida: http://emeliemartinell.blogspot.com
Skrivet i slottsdammet av: Sara

Ska berätta en historia som ska spelas in, men du ska berätta den för någon som står bakom kameran och som ger dig respons!
Fast jag har inte kommit på någon... :-P
Ja, men Emelie, trodde vi kom överrens om att det var inofficiellt?!

2008-04-27 @ 16:20:37
Blogg/hemsida: http://smuppra.blogg.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0