Kunde inte äta mycket...

Så där. Jag åt ju en jättelunch, så bortsett från att jag hade svårt att äta maten så var jag inte jättehungrig. Så jag åt inte upp allt jag la på tallriken. Johan blev nog lite ledsen när han både handlat och stått i köket och fejat och jag halvt petar i maten. Jag försökte iaf. *ledsen själv* Fattar inte varför det blir så?! Det var ju jättegott, en klar favorit alltså. Skrev in receptet på den i min egna kokbok där bara riktiga favoriter hamnar, så visst tyckte jag mycket om det. Och jag åt mycket varje gång för att det var så gott. Varför kan jag då inte äta det nu?

Nu har iaf Johan åkt på träning och jag har gjort två matlådor. Den ena med både spagetti och köttfärsås och den andra med bara köttfärsås.

Klockan 20.30 är det När storken sviker- fem år senare på svt 1. Om tre danska familjer som adopterat barn och nu ska vi besöka dem efter 5 år och se hur det går.
Tills dess= Gilmore Girls.

Jag älskar min Johan mest av allt. Han är helt underbar och go. Förlåt att jag inte åt upp maten :-( *dåligt samvete*

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: mamma

Jag gillar inte fänkål.....

2008-08-26 @ 20:52:25
Skrivet i slottsdammet av: Sara

haha inte? Jag gillade det iaf, tyckte det var jättegott i förut. Men nu? Usch. Gillar inte köttfärs typ heller. Och blev ju inte bättre av ICA-skandalen direkt...

Tänkte att man kan göra köttbullar av resten av köttet, det blir ju gott (hoppas jag)

2008-08-26 @ 21:18:43
Blogg/hemsida: http://smuppra.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0