Lite kort

Idag har jag sökt två jobb till. Båda som personlig assistent där personen har delvis teckenkommunikation. Det skulle ju vara bra för mig också.

Sedan tog jag ett jäääättelångt, skönt bad med skum och musik i bakgrunden. Var så skönt att göra sig ren och fräsch igen.

Sedan testade jag den cocktailklänning som jag hade på balen i 3an för att se om den fortfarande passade (man vet ju inte...). Men den passade och jag var snygg i den också! Så blir nog den på lördag på 50 års festen.

Så ringde jag Martin också och grattade per telefon. De skulle antagligen lämna handpenningen för katten de ska skaffa ikväll. Vad var det nu den skulle heta... Något ryskt mansnamn iaf. Då både han och hans sambo är allergiska mot pälsdjur så är det en allergifri katt med päls. Tur att det finns sådana så att också dem kan skaffa en kissemiss!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Bella

ååh vad för katt

2008-08-21 @ 20:43:17
Skrivet i slottsdammet av: Sara

Jag tror det är en sibirisk katt. Många allergiker klarar av att ha dem fast sedan finns det ju undantag också. Men det verkar som att både brorsan och tjejen klarar av dem

2008-08-23 @ 13:15:59
Blogg/hemsida: http://smuppra.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0