Om böcker tex

Sov länge och drömde mycket. Var på en kryssningsbåt men för att komma till vår hytt som var längst bort till vänster så måste man simma genom en pool (två hyttar hade sina dörrar mitti poolen). Men rummen var jättefina och hela bådet var specialiserad på bad. Så efter hallen var det en jättestor och fin dubbelsäng och i rummet innanför det en jättejacuzzi. De hade dessutom tänkt till för de ville ju att månljuset skulle lysa ner i alla badkar så fönstren var strategiskt placerade och fick i vissa fall hjälp av speglar som riktade ljuset. Det var jättehäftigt och härligt.
Om man ville kunde man flytta in i hytten permanent och bo där och jobba där.

Iaf så är Johan på bilskolan nu. Jag har precis sett på konstsim och nu är det fotbollmatch herrar mellan Belgien- Nigeria.
Både J och M ska till studievägledaren på KTH idag. Så får väl passa på att gå ut och springa då...

Men nu vill jag läsa min bok. Under min semester tog jag med 3 böcker, de var för lite. När jag hade 3 dagar kvar i Hammarstrand så hade jag inga böcker (och då hade jag sölat massor medvetet). Gick ner till affären för att köpa en pocket, finns ju alltid flera att välja på och jag har köpt där tidigare år. På Ica hade de ingen, på Statiol ingen, på Coop hade de 2 st med 4 böcker i varje, men ingen av dem var lockande. Fick vara utan i 3 dagar. I Sundsvall på vägen hem köpte jag 3 böcker för 4 (pocket) på Bokus. Så nu har jag massa böcker igen :-) Har en del jag kan låna av mor också.
Jusste, Sandra har du läst klart Det ska bli ett sant nöje att döda dig? Mor vill låna när du är klar.

Böcker lästa under semestern:
Saknad av Karin Alvtegen- Bra
Tusen strålande solar av Khaled Hosseini (samma som Flyga drake) - Bra
Stenhuggaren av Camilla Läckberg - Väldigt bra

Nu läser jag Livstid av Liza Marklund och den är mycket bra än så länge

Fler böcker jag köpte i Sundsvall:

Presidentens val av Anne Holt
Svek av Karin Alvtegen
Skugga av Karin Alvtegen

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0