Öronbekymmer

Blev lite orolig. Kom på att eftersom jag ska flyga imorgon så behöver jag nässprej och tuggummi, det sistnämnda är ordnat men jag har glömt det första.
Då jag haft problem med öronen stor del av livet har jag haft lite begränsningar på vad jag får göra: inte bada (ens badkar) utan fetvadd och badmössa, inte dyka för djupt pga trycket, inte flyga utan att spruta nässprej i näsan och tugga tuggummi då jag inte kan tryckutjämna.
Numera, och sedan några år, får jag bada hur jag vill (kommer ihåg känslan då jag för första gången kunde känna mitt blöta hår på ryggen när jag simmade- en sådan känsla!) men jag vågar inte riskera något när jag flyger.
Min professor säger att jag kan göra allt som alla andra kan, men för säkerhetsskull tar jag nässprej och tuggummi och undviker att dyka djupt med tuber.
Så blev lite nervös att jag skulle få utmana ödet och resa utan nässprej denna gång, men icke! Sprejen jag köpte till Bulgarienresan stod i badrumsskåpet och håller till 2010- så det är fritt fram! Härligt!

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0