Dåliga nyheter

Svärmor ringde och vi pratade en stund om olika saker. Jag undrade om inte jag och J kunde få komma på middag i helgen eftersom vi inte kommer ses så mycket under julen och de åker ju sedan bort en vecka över nyår och vi kan inte följa med då, då jag arbetar i mellandagarna. Det tyckte hon lät som en bra idé och vi är välkomna på söndag. Jag ska köpa gran då med far men det gör jag ju på dagen så det ska nog gå bra att hinna med bägge.
Sedan undrade hon hur det gått med J idag som varit hos läkaren och om han fått ny tid för redovisningen då läraren varit sjuk när J skulle redovisa i måndags (han har lov när redovisningen är gjord så han vill verkligen bara få den överstökad!). Sedan berättade hon att Js farmor och farfar är dåliga båda två och det var inte alls roligt att höra. Hoppas verkligen inte att det är något allvarligt. Jag tycker så mycket om dem, och J har ju varken mormor eller morfar kvar i livet. Så det var tråkigt att höra.
Sedan fick vi lägga på för hon skulle göra ett praktiskt prov för sina studier nu och jag tänker ta mig ett bad med boken i högsta hugg innan Bonde söker fru börjar.



Js farfar och farmor i somras när jag och J var där och bodde hos dem i en vecka.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Emma

Oj va tråkigt !

Men den ordnar sig nog =)





-



Haha jaså ja de va ju typiskt, som Sara va den ända som inte ramla o sa jag har minsann inte ramlat, men då tog monica saken i egna händer o åkte in i henne så hon ramla ;) haha

2008-12-18 @ 09:08:35
Blogg/hemsida: http://memzz.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0