"Du är en ängel!"

Åh jag är så himla trött. Den här dagen var inte att leka med alltså. Fick för lite sömn på natten och sedan har det varit massa jobbiga arbetsuppgifter HELA dagen, inte några få som det brukar utan de kom verkligen som en jätteklump idag allihop. Vill få det överstökat innan julen antar jag... Jag gick iaf när vår arbetsdag var slut men vi var inte helt klara. Jag orkade inte vara kvar, eftersom jag skulle träna efter och inte ville att det skulle bli för sent. Så mycket var det inte kvar. De var väl inte jätteglada att jag gick men det var okej iaf. Jag får väl igen det på måndag då alla som arbetar då på min avdelning ska ha julbord på lunchen, utom jag. Så jag lär väl få all skit då när jag är ensam (hoppas någon annan inte heller ska vara med).

Sedan åkte jag och tränade. Värmde upp och körde ben och mage. Men när jag skulle vila mellan situpsen så kände jag att jag skulle kunna somna där och då. Så himla trött. Gjorde klart mage och sedan gick jag därifrån och struntade i att stretcha. Får väl ha ont imorgon om det skulle vara så. Orka.
Åkte hem och berättade om min dag för J. Pratar lite på msn. Kollat mailen. Ska kolla min Facebook. Sedan blir det nog soffan och webtv för mig. Känner jag så här så blir det ju tidig sänggång... *gäsp för tusende gången*

Förresten så sa en främmande kollega till mig i telefon, efter att jag hjälp henne med en sak som egentligen inte tillhör mina arbetsuppgifter men det tog mig typ 30 sekunder att göra så det var klart jag kunde hjälpa till med det, att jag "är en ängel!". Snacka om att jag var glad och mallig efter det. "Jag är en ängel, jag är en ängel!" Att så få ord kan glädja en främling så mycket. Ja, jag tackar och tar emot.


Jag?!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Emma

=)

snaaaaart jul wiho.. va i stan igår å köpte julklappar på 2 timmar.. duktigt va ;)

2008-12-20 @ 01:02:11
Blogg/hemsida: http://memzz.blogg

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0