Struktur är inte direkt min bästa sida för tillfället

Nu har bror P varit här och lämnat extranycklarna till bror Ms lägenhet. Skönt, var det ordnat iaf. Jag får inte glömma att packa ikväll och imorgon bitti. Skulle vara lite jobbigt att glömma tandborsten tex, fast då får man väl köpa en ny då... Ska bli mysigt att träffa lilla Rasutin som verkar ha blivit jättestor redan. Senast vi sågs var han ju mini.

J ska träna kl 17. Jag tycker att det är för tidigt även om han känner sig nästan frisk. Sa att om hans mamma går med på det så gör jag också det, men hon tycker inte att det är en bra idé och alltså är jag fortfarande emot det. Jag gick dit i förrgår och hämtade nudlar och igår och hämtade mjölk och tydligen hade svärmor ifrågasatt att det var jag som gick dessa ärenden och inte J, då hade J sagt att "vi är typ lika sjuka". Det var på dagen igår han sa det. På kvällen sa han att han var typ frisk och kunde visst träna om han tog det lite lugnt. Känns lite som att han anpassar sig efter situationen. Jag kan iaf INTE träna. Usch, vill inte ens tänka tanken. Bort.

Lite tråkigt är det ju för senast jag vägde mig var ju i mellandagarna 2007 och jag hade en idé om att väga mig i mellandagarna i år också. Men resultatet skulle bli missvisande eftersom jag varit sjuk i flera dagar och inte ätit bra och inte rört på mig. Så det får vänta. Får se när jag ska ställa mig på vågen igen. Är ganska läskigt att göra det när det var så länge sedan senast. Annars har man ju ofta en aning, men jag vet inte alls. Ligger jag på exakt samma? Har jag gått ner? Har jag gått upp? Jag har verkligen ingen aning....

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0