71 minuter

71 minuter. Ja vad ska man säga. Jag har fått in tekniken hur man pratar länge i telefon helt enkelt. Denna gång talade  jag med Sandra. Hon tror att jag är synsk (pga Bögboda). Hon uppdaterade mig om sin smärta och läkarvisiter. Hoppas det inte är en blodpropp!

Idag har jag haft en rolig morgonlektion. Lena berättade två sanna historier för oss som vi ska återberätta inför videokameran senast måndag. Den första var att hon planerar att gå ut i vild strejk om två veckor om inte det har köpts in en dator som står i vårt "klass"rum nästa vecka. Hon har väntat ett år på en dator där och nu har hennes gamla bärbara tagit slut. Eller som hon uttryckte det "T-W-I-G-G-Y DÖD". Twiggy=datorn..
Och eftersom vi har tre lärare varav den ena är på kurs och inte undervisar just nu så innebär det att om hon vägrar jobba så måste den tredje läraren ta över allt och ha alla lektioner vilket är en omöjlighet. Därför skulle undervisningen ställas in ifall inte det inte köps in en ny dator. Problemet är väl att instutionen för Lingvistik betalar PC-datorer, men chefen för Lena föredrar Mac då chefen tydligen inte fattar hur PC fungerar... För lena spelar det ingen roll, men vem ska betala?

Den andra historien var om Busty Belle från USA. Hon var en white trash som jobbade inom porr-branshen och som strippa. Hon var mycket populär hos männen då hon "snurrade" runt sina bröst, om ni fattar? Hon hade också tofsar som hängde ner från brösten som snurrade med, runt runt. Mycket populär var hon. Men 1968 vände det lite, hon fick upp ögonen för politik och tog avstånd från det hon tidigare sysslat med. Istället började hon kämpa för kvinnans sak. Hon ordnade den manifestation där kvinnorna slängde sina BHar i en hög på ett torg och tände på dem. Tyvärr så var det smockat med folk vilket gjorde att när Busty Belle fick in rök i lungorna kom hon inte därifrån, hon hade stått för nära helt enkelt. Flera andra råkade ut för samma sak men bara Busty Belle dog av rökförgiftning. Hur skulle det bli med gravstenen nu då? Kvinnorna, som hon kämpat för, var fattiga och inte ville de ge henne några pengar heller. Inte med den bakgrunden. Däremot ville männen det och samlade in massor av pengar, deras gamla favorit! Så Busty Belle fick en fin gravsten, en gigantiskt! Verkligen jättestor. Alla andra på kyrkogården hade bara kors, eller omärkta gravar pga fattigdomen men hennes gravsten sticker ut, och upp. På stenen är det en bild av henne och texten Busty Belle. Det står en hel del längs med hela stenens framsida men allra längst ner står det "Kvinnorna mördade henne".

Ja så kan det gå.

Ska se matchen Turkiet-Sverige ikväll vilket innebär att jag ska besöka mor och far, då matchen är på 3an. Johan ska inte se matchen. Den slutar halv 10 så då får  jag fara hem.. :-(
Men mor och far bjuder mig på middag :-)
Ha en god afton, så hoppas vi på Sverige vinst ikväll!



Lag: Det är inte tillåtet att kasta kniv mot en man om han är klädd i kritstrecksrandig kostym.
Detta gäller i Natoma, Kansas.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0