Åksjuka och främmande språk

Skola idag. Var trött imorse, orkade inte ens sminka mig. Blev kanske lite övertrött på eftermiddagen för jag och Robert hade ruskigt kul på den lektionen. Vi delade dator och skulle avläsa filmer. Fördelen med döva lärare är ju att så länge de inte ser, så märker de inte att man håller på att garva på sig... Men vi hann gott och väl klart. Så det var lugnt.
På lunchen läste jag till och med klart det jag ska till föreläsningen imorgon!
Börjar 10 imorgon, Hallelujha!

Efter skolan åkte jag direkt till Vby för att handla mat. Hade redan igår bestämt mig för att köpa bagetter och göra kyckling mackor med potatissallad, sallad och gurka. Så nu har jag gjort 4 sådana. 2 till middag för oss och 2 till lunch imorgon för oss.
Imorgon ska Johan handla och fixa middagen. Härligt!

På Coop tärffade jag Kalle, som varit dundersjuk men var frisk nu. Kalle =brorsans kompis som jobbar där.
Imorgon ska jag och Johan se på House, verkar så spännande. Vill se! Men idag ska jag egentligen göra lite plugg så jag inte har för mycket imorgon men jag känner inte för det nu. Mest för att jag är trött och har huvudvärk. Huvudvärken uppkom på hemvägen på tunnelbanan när jag läste metro. I vanliga fall för jag bara huvudvärk av att läsa böcker i bil/tåg/buss, men tidningar går bra (fråga mig inte...).
Idag tror jag ändå att jag har knäckt varför jag ibland inte klarar att läsa tidningar heller utan huvudvärk. Ett samband jag nu upptäckt. Men jag är ju inte alltid normal så var inte beredd på något självklart.
Alltså. Om jag läser i ett fordon och det i närheten av mig (så nära att jag hör högt och tydligt) talas ett språk som jag inte förstår, ja då får jag huvudvärk. När jag tänker på det brukar jag ha suttit brevid icke svensk/engelsk/tysk/italiensk-talande. De brukar heller inte tala spanska, för det klarar jag av att förstå lite pga italienskan. Jag vet, jag är onormal. Men det verkar faktiskt vara den gemensamma nämnaren. ..

Ska äta middag nu. Jag har redan gjort dem i ordning så ska bara hämta dem och mumsa. Jiho.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Emelie

Haha, tur att jag läser din blogg, lär inte ha kommit ihåg att vi börjar 10 imorn annars!

2008-02-11 @ 21:20:58
Blogg/hemsida: http://emeliemartinell.blogspot.com
Skrivet i slottsdammet av: Sara

haha :-) Bra att jag är till någon nytta ;-P

2008-02-11 @ 22:55:00
Blogg/hemsida: http://smuppra.blogg.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0