Alla hjärtans dag- ovanlig titel idag antar jag

Först och främst:
Tack mina vänner för att ni finns. Detta är speciellt riktat till "det gamla gänget", som funnits i mitt liv i många år nu. Vi kanske inte ses varje vecka, varannan eller ens en gång på en månad. Men när vi ses, då känns det rätt. Vi har överlevt mycket tillsammans men om vi skulle mötts idag vet jag inte om vi skulle varit ett sådant bra gäng. Vi har utvecklats åt olika håll, men ändå så är vi där för varandra. Ni är mina vänner och jag vet var jag har er. Ni är alltid självklara för inbjudning vid aktiviteter, för det blir så roligt ju fler av oss från gänget som är med.
En härlig blandning- med rötter i en och samma värld.


Jag började dagen med frukost och Efter 10 på ettan och följde upp det med ett bad. Rakade mina strån och for till Vällingby. Köpte en termometer och 100 näsdukar för 10 kronor på Clas Olhson. Hittade inget till Johan där. Köpte istället en Lakrits Mix som han tycker mycket om. Lakrits är ju hans favoritgodis och jag tror han uppskattar det lika mycket som gulliga godishjärtan, antagligen mer. Köpte även en jättestor ros till honom som jag ställt i ljummet vatten med socker, det är väl så man ska göra? Hade ingen vas så står i en glasflaska som man köper i backar. Hihi. Ytterliggare något jag behöver.
Johan själv är i skolan nu och pluggar, sen ska han handla och sedan kommer han hem.
Ikväll är det China Wang som gäller och bio, men vilken film?!


Jag och Johan har börjat snacka om när vi ska ha inflyttningsfesten, det har iofs gått ett tag men bättre sent än aldrig, eller hur? Alltid en bra ursäkt för fest. Hihi. Svårt att passa in det bara, vill ju att så många som möjligt ska komma av de inbjudna. Blir antagligen en lördag iaf.
Gamla gänget, är det någon lördag i vår ni vet att ni absolut inte kan redan nu så säg till så stryker vi den!

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0