Dröm

Väcktes 7.20 av en man som ringde fel. Han lät jättebeviken "är det fel?". Sedan ringde han igen efter en minut och jag svarade "Fel igen!". Jag lät jätteglad för jag var ganska pigg faktiskt. Egentligen hade jag ju fått sova 20 minuter mer än vanligt så kroppen var nog överlycklig. Iaf så svarade mannan denna gång "nä? faan också..."

Jag somnade om och han ringde inte mer. Drömde att jag, Johan, hans föräldrar och hans farbror satt i vårt vardagsrum och snackade. Så blev jag jättekissnödig och skulle springa upp på toa. Men när jag kom till mitten av trappan hade de spikat för trappen och lagt golv ovanpå så man kom inte upp! Jag gick ner och frågade vad de sysslade med och de svarade (svärföräldrarna) att de tänkte göra om lite. De ville ha vårt sovrum och badrum så kunde vi få lite mer yta på samma plan som vårt kök och vardagsrum. Varför? undrade jag. Vi ville det och det är ju vi som äger det. Men ni kunde väl ha frågat oss innan ni gjorde något?! Sagt, berättat det åtminstone! Började få lite panik nu. Johan sa inte så mycket. Han tyckte mest att gjort var gjort och inte mycket att göra åt nu. Även om de borde ha sagt något först. Hans mamma tyckte att de inte hade några skyldigheter gentemot oss och blev sur för att jag blev sur. Hans pappa började väl förstå att det kanske inte hade varit så schysst att bara spika igen trappen och lämna alla våra grejer i det instängda rummet utan att säga något.. Vart ska vi sova då, frågade jag dem. Vi tänkte i vår säng svarade de. Och ni då? Ja men det löser sig svarade dem. Ursäkta?! Shit vad irriterad jag blev. Farbrorn satt bara där, han var ju ditkallad för ombyggnadtionen och inte för att diskutera rätt och fel. Usch, tur att det bara var en dröm. De hade nämligen inte tänkt så mycket på hur lång tid det skulle ta att göra detta, alltså när vi inte skulle behöva sova i deras sovrum längre....

Idag ska det göras en del. Skriva CV och skicka in det nu. Sedan åka till Universitetet men i Odenplan går jag av och går på apoteket innan jag sticker och gör läxan. Sedan hem och snacka med Empan. Det behövs även handla, men det kanske Johan kan göra..?

Adios!


Lag: I Newark, New Jersey får du inte köpa glass efter klockan sex på eftermiddagen
om du inte har en lapp från doktorn som säger att du får.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0