Irriterande ungar, debatt o romantik

Morgonen var seg men snoozade bara 10 minuter. Vara lugnt på tunnelbanan även om en klass med småungar var i andra änden av vagnen. Gick av i Odenplan, liksom skolklassen. Gick till min buss och väntade bara 1-2 minuter innan den kom, jippi! Kollade runt, vi var ganska få (brukar vara många tiotal personer som ska tränga sig på) så vi borde få plats allihopa utan problem. Bussen stannar. Den där j*kla skolklassen kommer precis i tid. En av lärarna säger "Vi går in i mitten som förra gången" vilket betyder att hela klassen sprider ut sig från mitten och bakåt. Vi andra, vanliga döda, fick gå genom framdörren och visa upp korten för chaffören. Men tror ni att alla fick plats eller? Nej, för de där j*kla ungarna fyllde upp från hela mitten och bak. Alla sittplatser fram är upptagna och de från min hållplats fick stå i den lilla gången mellan chafför och barnvagnsplatsen. Endast den lilla gången. Så jag kom inte med. Tack vare de där ungarna. Varför kan de inte anpassa sig när de kommer 25-30 pers och ska gå på en buss och ta en buss senare och inte när många universitetsstuderande ska åka till univeristetet. De skulle väl antagligen till Naturhistoriska Riksmuseet... Varför kommer alltid skolklasser så olägliga tider?

Hade en diskussion idag på morgonen om hurvida man ska ha betyg från årskurs 1 eller inte. Klassen delade upp sig i två läger, jag vill inte ha betyg från år 1, och arbetade fram argument. Sedan sattes vi två och två för att mötas i en "debatt". Jag mötte Robert. Jag tyckte jag vann ;-) *hihi* (Undrar vad Robert tycker...)
Allt på teckenspråk då alltså.

2 timmars lunch. Inte fått svar på om det verkligen går att korta lunchen till 1 timme eller inte. Hoppas på svar imorgon. Därefter föreläsning. Not to bad.

Visste inte vad jag ville ha till middag idag så fick lite tips av Elise. Ett av tipsen snappade jag upp så det blev Makaronipudding jag handlade ingredienser till efter skolan. Hoppas det blir gott.
På Coop träffade jag på JM (igen!) så vi hade sällskap genom hela affären. Är lite avundsjuk faktiskt. Han planerade att ha en romantisk middag med sin flickvän ikväll. Var och handlade det sista nu. Skulle laga mat hos sig och bjuda henne på.
Ja och en ros skulle vara med det också!
Bara det är ju jättesött. Men framför allt: det är inget speciellt idag. Inget jubileum, ingen födelsedag, ingenting. Var tvungen att påpeka att "Alla hjärtans dag är nästa vecka du vet..." och fick svaret "Ja, jo, jag vet. Hur ska jag kunna slå det här?!".
Bra fråga.


En lag:
Hotellägare i Hastings i Nebraska måste enligt lag ge sina gäster en ren vit nattskjorta.
Och inga par får älska med varandra om de inte har på sig dessa nattskjortor, vilket gör det lagligt.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0