Jag går ut ändå, så får jag se hur det går

Jag träffar Empan iaf. Ska vara där om en timme.. i Kungsan. Tar med näsdukar för säkerhets skull..
Hade svårt att somna men sen sov jag ganska länge. Sen vaknade jag och hade svårt att somna igen...
Då sov jag inte så bra andra gången heller men men... Jag drömde inget om det tror jag. Det enda jag kan komma och tänka på nu är att det var någon båtliknande sak med i drömmen?!

Mamma sa nu att hon vill ha katt. Hon saknar det så mycket. Men hon väntar till efter pensionen (det är ett tag dit) så hn kan vara hemma mycket... Får se hur det blir. Pappa vill nog inte ha någon. Han har haft många djur, speciellt katter, och han tycker att avsked är för jobbigt.

Jag har iaf nästan 7 års minnen och fotografier av världens bästa kille. Och det kan inget utom alzheimers ta ifrån mig och ska jag få det hoppas jag det dröjer. Minnen och bilder är det bästa jag har nu och det är ganska mycket, även om jag ville ha mycket mer. Jag sa ju till honom att han var tvugnen att leva länge för jag ville inte leva utan honom, men han hade väl inget val...

När Johan frågade om han var min favorit kille så svarade jag ibland "nja jag vet inte, du får se upp med Zeb". Men det gjorde inte Johan något. Det var helt olika kärlekar så visst är och var Johan min favorit men Zeb var det också, på ett annat sätt. Mina favoriter. Brukade säga det när jag, Johan, pappa och Zeb satt i soffan och såg på tv att "nu är jag med mina tre favorit killar".
Sedan har jag ju tre favorit killar till, är ju killar överallt! Då menar jag ju mina bröder, vilket ju är en helt annan sorts kärlek det med. Och pappakärlek är också annorlunda.
Ja, det finns många kärlekar. Och jag kommer aldrig glömma den här kärleken.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0