jobb, kompis och planer

Sa jag en lugn fredag?
Iaf, vaknade vid 4.20 inatt och fick panik. Finns nämligen papper Johan ska fylla i som det står "returnera snarast" på kuvertet. Det var 18 dagar sedan, och han hade inte fyllt i och skickat dem än... Därför väckte jag Johan 4.20 och tvingade honom att lova att fixa det där idag. Trött som han var gick han med på det, troligen skulle han gått med på det mesta. Låg vaken ytterliggare 30 minuter och försökte övertyga mig själv om att han inte skulle glömma det...
Väcktes kl 6.30 och gick snabbt upp. Var inte direkt pigg men har varit bra mycket tröttare.
När jag sedan ska gå ner för att klä på mig ytterkläderna ramlade jag i trappan! AJ AJ AJ!!!
Fick jätteont i fötterna men som tur var hade jag slängt upp ryggan (som är fullsmockad) på ryggen så landade på den. Annars hade jag slagit i ryggen och åkte ner på den också. Det gjorde riktigt ont som det gjorde. Åkte nästan halva trappan... :-(
Bråttom hade jag också..

Första dagen på den avdelningen idag. Har Lisa som handledare vilket är toppen eftersom våra mammor jobbat ihop sedan urminnes tider och vi har "lekt" på jobbet som små (vilket vi blir påminda om hela tiden av våra numera arbetskollegor). Så vi har lite koll på varandra. Hon sa typ 10 gånger under min dag "gud vad du är smart!" eller "vad smart du är!" *skryt* :-) Hon var ganska stolt över mig. Jag fattade fort, och gjorde få fel. De fel jag gjorde var mest stavfel (folk skriver som krattor, skriv ordentligt!!), eller att jag använde otillåtna tecken som "åäö" och ":".
Så inte direkt allvarliga fel. Känns skönt. Fixade faxen också :-)

Slutade vid halv 5, kom lite tidigare på morgonen och de slutar tydligen kvart i 5 på fredagarna :-P
Jag och mor gick vid 17 till Aspudden, en ganska kort promenad och tog röda därifrån till Slussen och gröna från Slussen till Vby. Handlade och sedan åkte jag till Sandra.
Markus skulle träffa kompisar så det slutade med att jag, Sandra, hennes pappa och hans kompis satt och kollade på Lets Dance (männen var mycket insatta). Jag och hennes far har samma relation som de senaste 10 åren. Dvs retas och skojar med varandra- hela tiden. Han bad mig hälsa till far. Sedan sa han att min far har ett rart leende.... Ja, drinken Arne kanske gjorde sitt :-)

Tog 23.33 bussen därifrån och Johan, min älskade(!), mötte mig i Vby. Tyvärr fick vi vänta 10 minuter på tåget tillbaka men men. Skönt med sällskap halva vägen iaf. Kom hem för typ 30-40 minuter sedan och har sedan dess pratat med Sandra på msn, och fått veta att jag tydligen ska hem till Bella imorgon och laga middag. Jag vill se melodifestivalen, ingår det?!

Imorgon, shopping på dagen (snälla banga inte ur!) där jag bland annat ska köpa present till mamma, har så många ideer, och sedan tydligen, antagligen till Bella på kvällen med Magda och Sandra.
På söndag ska jag fira moder.

Igår, sent (iaf för oss), ringde Empan. Jag låg i badet men gick och svarade ändå. Sedan la jag mig i badet igen och pratade vidare i mobilen med henne. Hihi. Mycket mysigt bad. Iaf tänkte vi ses, men första dagen båda kan är på torsdag vid lunch. Så det bestämde vi. Torsdag vid lunch, great.

Nu börjar det kännas att jag varit vaken länge, behöver sova. *gäsp*
Johan har fyllt i papprena förresten, men inte postat dem. :-) Nu ser han på högljudda youtube filmer...
*gäsp*
Hörs imorgon. Sussa sött.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0