Mhm. Uppdatering.

Så, har varit uppe i en timme typ. Johan har paffat till skolan och jag har ätit frukost. Läser på metro om ny skolmassaker i USA, suck...
Orkar inte ens skriva om det.
Vackert väder idag, ska nog ta en promenix snart. Alla verkar vara i skolan/jobbet för på msn är det ganska tomt. Den enda som faktiskt är Online och inte Inte vid datorn är min svåger. Och vill jag snacka med honom är det bara att går nerför trappan...

Igår var jag gravid i 8onde månaden eller så. Dvs så såg det ut efter att jag ätit min efterlängtade portion Wokad kyckling med Cashewnötter. Det var sååå gott. Johan beställde också in efterrätt, friterad ananas och glass. Och så kom servitrisen med två skedar "jag tänkte ni kanske skulle dela...?" Så det gjorde vi då.

Sedan gick vi till Rigoletto och såg Good luck Chuck, en romantisk komedi. Första kommentaren i publiken efter filmen var "fan vad bra den var" från en bakre rad. Ja den var rolig det var den. Kanske inte riktigt alla skämt var roliga men många var det. Det var lite äckligt också, lite obehagliga scener men en hel del goda skratt ändå. Är man ute efter en lättsam film så tycker jag man ska se den.
När jag kom hem efter bion sa jag till Micke att han ska se den, Jessica Alba har en stor roll i filmen... Han blev direkt intresserad, hihi.
Han var också på bio igår visade det sig "Har du tjej?!" "Nej" "Vem var du med då?" "*Namn*" "Var med en tjej iaf..." :-P Han såg Cloverfield, den var tydligen bra. Men så ligger den etta på biotoppen också.

Jusste. Innan vi paffade iväg til restauranten så gav vi varandra presenter. Jag fick en jättefin röd ros, stor och fin! Så nu står båda rosorna i en Stadium vattenflaska, för vi har ju inga vaser! Och dem är jättefina båda två.
Sedan fick jag en stor chokladask med Kungaparet på. Det var jättemycket goda chokladbitar i. Märktes att Johan valde en chokladask som passade mig. Enligt deras beskrivningar på baksidan så var alla utom en definitivt sådana smaker som jag tycker mycket om. Och den jag inte gillade (med Brandy) fanns det bara en av så den fick Johan. Tack min älskade.
Han blev glad för lakritsen också. "Du tänker lakrits när du tänker på mig" sa han. Ja, precis som han tänker choklad när han tänker på mig. Men jag efterlyser lakritshjärtan till nästa år! Vill också vara lite romantisk och ändå ge favoriten!

På hemvägen såg jag en som heter Therese, som Empan känner och vi firade Empan ett år tillsammans, hennes pappa var även min mattelärare i 7an. Hon var med någon kille på Hötorget. Men vi hälsade inte.
Sedan när vi gick av tbanan så träffade vi på dem som bodde just här tidigare, inte precis innan utan dem innan dem. Ja.. Iaf så väntade han sitt andra barn nu, om 2 månader. Maja var 2 år och kunde räkna till 17 (antalet trappsteg de hade..). Och de verkade ha det bra. :-)


Lag: Personer som blivit bedömda som "fula" i San Francisco får inte gå på vilka gator som helst.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0