27 januari

Efter Mr och Mrs Smith såg vi Crossroads, Bella kom i slutet av den filmen och Johan var inte direkt någon hängiven tittare.. Men jag hade riktigt kul. Såg ju Crossroads när jag var sjuk för ett par veckor sedan så jag kunde väldigt många repliker och låtar, vilket Sandra kan bekräfta.

Sedan gick vi tre tjejer och Johan ner till Micke och hans kompisar och spelade Guitar Hero och Singstar. Det var roligt även om en av Mickes kompisar vägrade sjunga, men han ägde på Guitar Hero...

Bella tog en taxi hem 3.. nånting och Sandra sov över på soffan. Vi gick och lade oss vid 4 och jag kunde inte riktigt somna först. Vaknade vi 7.30 tiden och var tvungen att kolla till Sandra. Skulle haft så dåligt samvete om hon sagt att hon vaknat då och ville hem men inte ville väcka oss (vi måste nämligen släppa ut människan och låsa bakom henne...) Så jag gick ner och väckte henne, ja knarrandet i dörrar och trappan väckte nog henne. Men hon ville sova vidare. Skönt, gick och la mig och somnade om. Sandra ville åka hem vid 11 så gick upp och släppte ut henne då. Tänkte bara sova till 12 men klockan gick fort och jag vaknade 12.59. Väckte Johan men han ville inte gå upp och ville inte att jag skulle gå upp så han höll i min arm. Klockan 13.30 sa jag att nu är klockan faktiskt halv 2 och fick gå upp. Johan kom upp ett tag efter mig. Sedan ringde hans far och ville ordna med sänglampan och sådant och sedan kom min mor och far förbi med servisen, cd-ställ och fotöljen!

Så idag, ska vi laga middag och plugga. Jippi.
Upp tidigt imorgon!
:-(

HEJDÅ FREDRIK! Ha det så bra i lumpen. Hoppas medicinen hjälpte!

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0