ALLT FÖR BYN

Japp idag är det den stora dagen för min familj. Allt för byn-föreställningen börjar 15.30. Inte alls höga förväntningar, hihi.
Det blir väl lite extra också när byn är ens lilla by, där jag har långväga släkt och haft landställe i många många år. Ja och där ens broder med familj nu är bosatt. När det är den byn som får tv-tid att visa upp sitt vackra landskap och sätta upp en pjäs, ja då måste man se resultatet. Att Larz är min äldsta tjejkompis pappa och Bosse min fyrmännings pappa gör ju inte saken värre direkt. Och att jag brukade leka mycket med Jocke F när jag var barn gör mig inte mindre intresserad av hur det kommer gå för hela gänget.
Nej, det ska bli kul!

Så om 2 timmar kommer mor, far och Peter att hämta upp oss, innan dess ska jag bada och göra mig fin. Kläderna är bestämda iaf. Så det går nog bra. Johan kom nu med frukost han gjort ordning åt mig :-)
Ha en bra dag!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: sandra

Vilken lyx att få frukost av han då.. Brukar han vara så hjälpsam ;P

2008-01-19 @ 12:33:20
Blogg/hemsida: http://erkeus.blogg.se
Skrivet i slottsdammet av: Sara

nja inte direkt, men han lovade mig att fixa frukost åt mig idag :-)

2008-01-19 @ 13:55:37
Blogg/hemsida: http://smuppra.blogg.se
Skrivet i slottsdammet av: Jannice

Hoppas ni får riktigt roligt på Intiman ikväll! Vet att det är många härifrån som ska dit. Nästa helg är det ännu flera från Hammarstrand, är väl sista förställningen då tror jag..

Hälsa alla!

2008-01-19 @ 14:08:05

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0