Bad, solskenshumör och sur handikappad gubbe

Igår tog jag mig ett bad vid 21.40, till 22.40. Jätteskönt var det, varmt och mysigt. Sedan gick jag och lade mig och låg och funderade och filosoferade. Bland annat kom jag fram till denna frågeställning: är det möjligt att två personer som inte ens är släkt har samma DNA? Att det bara blev så utav en slump, att just de delarna fördes vidare i två fall... Jag vet att det är HÖGST osannolikt, men skulle det vara möjligt?
Det låg jag och tänkte på till sådär klockan 1 då jag bestämde mig för att somna. Vaknade vid 5.30 och väckte Johan för att kolla när han skulle upp och om han hade ställt klockan. Somnade om. Vaknade av klockan klockan 7, utav MIN klockradio. Härligt! Gick upp, pigg och kry. Kände mig till och med ganska vacker, en måndagsmorgon klockan tidigt. Konstigt. Mådde bra och gjorde mina morgonsysslor. Dvs toa, fixa frukost, äta till Gomorron Sverige på 1an, sminka mig, borsta tänderna och paffa (sticka) vid 8. Missade tunnelbanan, men det kom en ny efter en minut som var i princip tom. Log mot hela världen, fast världen var ganska kylig tillbaka. Hann tom med bussen jag borde ha missat, men det blev lite trångt. Men vad gör det? Jag kom ju med! Och slapp stå i kylan. Gladde mig åt ljuset. Gick in i Södra Huset och möttes av MYCKET folk, hade jag tagit fel på en timme eller? Pigg, ljust och mycket folk, det tydde ju på det. Men så var det icke! Hade en ganska rolig morgonlektion, dock en lite segare eftermiddagslektion. Men tvåtimmarslunchen var trevlig.

Stötte på en sur man i elrullstol som inte hade några ben. Det var 2 meter fritt framför mig och 2 meter fritt bakom mig, men självklart ska han köra precis där jag står helt stilla och är i min värld. Väcktes snabbt ur tankarna av hans höga stön "ÖÖÖH!!". Flyttade på mig. Mitt glada humör svalnade lite. Han körde mot rulltrapporna, körde in rakt framför en kvinna som nästan ramlar över honom. Han bryr sig inte, han har förkörsrätt i sin värld. Han skulle ju inte med rulltrapporna (bara blockera dem en stund) utan kolla längst fram på tåget var tåget skulle. Att kolla på skyltarna i taket var för svårt..

Nu kan jag inte skjuta på det längre, måste läsa litteraturen till imorgon...Jippi.

Detta, mina damer och herrar - flickor och pojkar, var mitt 100e inlägg. Från 17/12 - 28/1, 1 månad och 11 dagar.
Sug på den ni!

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0