Första skoldagen

Eller, det kanske inte ska kallas skoldag för vi var där i 2 timmar och fick kursplan, lite litteratur, betygskriterier, schema osv..  Så inga lektioner direkt. Det börjar imorgon klockan 9, gah...
Ställde klockan på 8 i morse men snoozade till 10... Så upp 7 imorgon, kanske ska ställa klockan på 5? Nä glöm det.

När jag klev av tunnelbanan här så ropade en röst "SARA!". Emelie satt på en bänk och fördrev tiden med inget.. Hon är ju barnvakt två gånger i veckan i Norra och var lite tidig idag så hon satt och väntade på att klockan skulle bli lite mer. Så vi pratade några minuter och skiljdes åt sedan.
När jag kom hem kollade jag brevlådan, TVÅ kuvert till mig! HIHI! :-D Jätteglad (ingen räkning heller).
Johan har väntat på ett speciellt brev i flera dagar nu men inte fått någon post alls. Han tyckte nog det var orättvist. Jag fick då årsredovisningen från min bank (i ett kuvert eftersänt från posten, bra då funkar det iaf) och ett kuvert med massa rabatter på närliggande affärer som ges till nyinflyttade. Hah, ibland är det bra att byta område och bli ny, för Johan har ju bott i Bromma länge och de skickar inget sådant till honom.
Nä, jag tycker det är fint att se Åberg/Sara Åberg och den nya adressen.

Idag ska jag läsa lite till föreläsningen imorgon, vi fick just den litteraturen idag, eller fick och fick vi får betala för den också! Och lite var det väl inte men iaf. Sedan planera in i almenackan så jag har alla datum inskrivna för tentorna. Handla mat och tillaga den. Ja  och se på tv från och med 19.30. Så 3 timmar drygt på mig från och med nu!

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0