Igår

Igår var vi då på Allt för byn föreställningen. Den var jätterolig och vi uppskattade allihopa den. Idag har Johan fått höra lite om magdansen som alla män i publiken fick lära sig, han till och med rättade mig när jag testade, så nog har han fått lite kläm på magdans, hihi. Hammarstrand var också populäraste resmålet av Rom, Paris, München och Hammarstrand, tätt följt av Paris.
Det var iaf kul att gå i väg "hela" familjen och göra något annorlunda tillsammans!

Sedan fick pappa köra hem alla. Ja inte Martin då för han skulle på en styrelsemiddag eller vad det var på Universitetet. Så först droppade han av Johan, sedan Anna, sedan Peter, sedan mig och sedan for mor o far hem. Jag skulle av hos Sandra och leka lite med henne och hennes kusin Susanna.
Susanna har börjat på Kung Fu, på samma ställe som Johan går och som jag gick på så vi hade en del att snacka om. Hon är väldigt exalterad och det är ju bara bra! Det är så det ska kännas när man börjar träna något.


Sedan skulle vi ner till Caledonien och möta Sebbe och Fredrik. Och sedan kom Mikis och Magda också. Det var trevligt men jag var mycket hungrig! Hade bara ätit en macka på hela dagen, och en liten påse kinapuffar. Så 21.50 gick jag in, med Sandra som sällskap, till Spånga Punkten och köpte mig en Spånga macka med räkor! Yummie!
Dock stängde de ju kl 22 så blev lite stressigt. Jag åt halva mackan på cirka 5 minuter, Sandra har aldrig sett mig äta så fort! Sedan fortsatte jag utomhus och ut år kartongen. 10 över var jag helt klar och gick in på Caledonien igen.
00.40 lämnade gänget stället och gick vidare. Jag, Susanna och Magda skulle hemåt, trots att det inte gick någon buss, och resten skulle möta Markus med kompis och dra vidare till Sebbe.

Så då gick vi tre tjejer först hem till Magda och sedan gick jag och Susanna till vällingby. Men först fick vi gömma oss en liten stund för en läskig bil innan vi kunde komma helt fram till centrum. Väl på t-banestationen såg vi att det var 26 minuter till min t-bana skulle komma. Susanna bor ju i Råcksta så vi bestämde att vi går till Råcksta också och så väntar hon på tåget med mig. Framme vid Råcksta t-bana upptäcker vi att polisen har sagt åt tågen att inte stanna i Råcksta. DET ÄR INTE SANT! Det hade varit någon skottlossning där tror jag de sa och det cirkulerade en hel massa polisbilar där. Ett par tjejer undrade om jag ville dela taxi med dem, de skulle till Brommaplan. Vilket jag ju kunnat gjort men innan nästa tåg hann komma hade dock polisen sagt att de kunde stanna i Råcksta, så jag kunde gå på det tåget till slut. Susanna gick hem och jag for iväg.

När jag kom fram till Ängbyplans t-bana är det första jag hör sirener. En bil svänger under bron och byter körriktning och två polisbilar (minst) för snabbt över korsningen mot stan med blåljus och sirener. Undrar vad som hänt då då...

Nästan hemma, och den snutten gick bra att gå och bortsett från en hund som skällde i natten var det lugnt och fridfullt. När jag kom hem och låst dörren om mig såg jag att det tagit 1 timme och 40 minuter från Spånga till Ängbyplan, det måste vara lägst-hastighetsrekord! Smsade Susanna att jag var hemma och snart därefter fick jag sms att hon var hemma.
Vi hade många trevliga, mindre trevliga, djupa och mindre djupa samtalsämnen på vägen, jag uppskattade promenaden. Det gör dock inte mina fötter. Skorna jag hade på mig är inte gjorda för långpromenader märkte jag, med resultatet varsin fin blåsa på framdynan. Att jag har ont i halsen och ena örat idag igen, beror nog också på det men vad sjutton!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Susanna

Tog det så lång tid! :O
Haha, men det var en fin promenad och som sagt så älskar jag att prata och är duktig på det =P

2008-01-20 @ 18:39:31
Blogg/hemsida: http://bubocorax.blogg.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0