Morfar,farmor och en drös andra saker

-Ja, nu kan jag väl äntligen säga att jag är frisk! Nu har jag iaf ätit bra så det borde jag vara. Mycket piggare också.
-Drömde mardröm inatt igen, en ruskigt elak vuxen, som var dum mot ett barn. Mer än så säger jag inte för det var verkligen rysligt.
-Läste ut en bok inatt, den var tragisk och bra. Tog inte lång tid att läsa den inte.
-Hälsade på morfar på SÖS idag. Han är mycket bättre! Inte helt bra såklart, och får ju inte komma hem ännu på ett tag men bättre är han. Han hälsade till Johan, och vill inte komma hem till oss på besök eftersom vi bor på nummer 26-vilket är hans hatnummer (men han skojade bara om ni inte förstod det). Min snälla morfar, han är bäst han.
-Min morbror Kent fyller år idag (ojämnt), träffade honom på sjukhuset en snabbis.
-Farmor fyller imorgon. Måste tala med Johan om när vi ska åka dit, för jag sa 15 förut men det är då alla tanter kommer och mor och far kommer komma tidigare och sticka typ då. Så roligare för oss om vi kommer innan 15. Vi köper med oss en blomma på vägen. Hon fick ganska mycket i julklapp och det är ju inte jämnt i år. Men när det är 95, då slår vi på stort igen.

-Jag måste snickra ihop ett mail till min chef också, om att jag var sjuk och sådant. Hon var ju på semester denna vecka så hon vet väl inget. Det får jag ta imorgon.
-Inte ätit något onyttigt vare sig i går eller idag så det är ju gött! Får se när jag blir sötsugen igen då.

Tjo.


Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0