SLs otroliga briljans

Nu sitter jag och äter nudlar med kycklingsmak, Johan fick ta tagliatelle med köttfärsås från frysen till middag. Jo våra storstilade planer på att laga korvstroganoff och ris gick i stöpet, iaf idag. Johan har nämligen inget busskort. Det gick ut i lördags, så igår fick vi ju betala med smsbiljett när vi var ute. Det blir dyrt, Johan är ju vuxen så priset är 26 kronor styck. Så vi fick stanna hemma idag, det var ju för halt för moppen och här kan man inte köpa något busskort om man inte tar sig en promis till Brommaplan. Men nu ska det ju inte köpas ett vanligt månadskort, utan ett studentkort. De kan bara köpas på ett SL-Center, så otroligt idiotiskt. Så han får väl betala för att åka till ett SL-Center för att kunna köpa sitt busskort och ta sig hem igen.
Förra terminen fick Johan aldrig något giltigt Mecenat/CSN-kort så då fick han inte köpa Studentkortet. Han hade giltigt student ID och bevis på betald kåravgift men ändå fick han inte köpa det förbannade kortet för att han inte kunde visa Mecenat/CSN-kort. SL slutar aldrig att förvåna mig med sin idioti. Är det värsta möjliga att Bush leder USA? Att Hitler ville ta fram en ren arisk ras när han själv inte var arisk? Nej, det värsta skulle vara om SL skulle få politisk makt, då skulle det gå riktigt utför.

Okej, jag ÄR irriterad just nu, därav de ilskna jämförelserna. SL gör en del bra saker men de gör många irriterande och dumma saker också.
Om mjölken följt samma prisutveckling som SLs kortpriser har haft de senaste åren skulle en liter mjölk kosta 26 spänn. Ni fattar? Absurt ju.

Gah, tror jag ska stilla mig med Potter nu. Nudlarna uppätna. Jag är inte riktigt mätt... men vad göra? Brödet är slut. Men kanske kan knapra på lite gurka iaf...Får se. Imorgon = handling!


Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Susanna

Nudlar med klyckling är det bästa som finns! Kram på dig! / Susanna

2008-01-07 @ 21:44:59
Blogg/hemsida: http://bubocorax.blogg.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0