Det var bara så kul....

Var på jobb a i 1 timme idag (och detta var det sån grej om igår, en fnuttja timme? Kan ju knappt göra nå på den tiden) och sedan jobb b efter.

Har två identiska pennor som alltid ligger på min vänstra sida på skrivbordet, och en tredje olik på högra.
De här två på vänster, de har ben. För ibland ligger en där, hur man än lyfter på papper och letar så finns inte den andra. Och så kollar man dit 5 minuter senare så är den där igen. Och sen försvinner den ena igen och sen tillbaka igen...
Idag när jag upptäckte att den ena pennan var tillbaka igen, så de låg två stycken brevid varandra kunde jag inte hålla mig. Det var bara för komiskt. Jag började asgarva. Jag tjöt bara lite grann, fick andnöd, fick en del tårar som ville rinna ner men jag stoppade dem, och jag stod framvikt och blev röd i ansiktet. Mina arbetskamrater skrattade dem med, de fattade inte alls humorn i det, skrattade åt mig (jag är van). Kanske ingen som fattar det roliga, men det blev bara för mycket alltså.
Tur att ingen av mina närmaste pratade i telefon, då vågar dem väl inte ringa igen :-p

VI sitter i en fyrklöver, 2 skrivbord brevid varandra och så två stycken mittemot, kant i kant. I den fyrklövern är vi 4 tjejer.
Visade sig idag att alla vi 4 har vår måntaliga period just nu. Har vi rubbat varandras för att synka? Sägs ju att det blir så när tjejer lever tätt inpå varandra under en period. Och vi tillbringar ju ändå en 8½ timme tillsammans om dygnet...

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0