Resa på semestern

Jag är jättetrött. Ska strax fixa inför sängsdax. Attans måste duscha, aja.
Verkligen jättetrött..
I alla fall. Nu är det bokat! 4 augusti ska vi åka flyg till Umeå och sedan far vi vidare upp norrut till Johans farföräldrar för nästan en veckas vistelse där. Sedan tänkte vi nog åka ner till Hammarstrand och vara där några dagar också innan vi åker hem till Stockholm igen. Då kommer vi ha mina föräldrars torp som bas. Hoppas det passar min broder och hans familj att vi hälsar på lite också, för vi vill gärna träffa dem!

När vi åker hem från Hammarstrand vet vi inte. Vi bokar nog bussbiljett när vi är där, så vi vet när och vem som möjligtvis kan skjutsa oss till Sundsvall. Får anpassa oss efter miljön. Vet ju heller inte om 3 dagar räcker eller om vi vill vara där i en hel vecka. Så vi tar det senare (skrev jag verkligen det där? Tänkte jag tanken? Jag som är kontrollfreak och måste planera allt i minsta detalj? Jag är verkligen trött!).

Så nu vet vi iaf vad vi ska göra av den första tiden av min semester :-) Nackdelen är väl att vi måste gå upp senast 5.30 den morgonen för att hinna med flyget, men men det goda uppväger den detaljen :-P

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Susanna

Skönt att komma iväg lite!

2008-07-27 @ 22:26:57
Blogg/hemsida: http://bubocorax.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0