Sista juli 2008- jag ser ljus i mörkret

Trött. Hela veckan har jag varit trött. Inatt vaknade jag vid 2, då kunde jag inte tänka på annat än hur trött jag kommer vara om 4½ timme då jag skulle upp, och naturligtvis gjorde detta att jag inte kunde somna om. Johan var uppe så jag ropade på honom och frågade om han kunde tänka sig lägga sig nu så att jag kunde känna trygghet och somna. Visst svarade han och gick och bortstade tänderna. Sedan minns jag bara hans arm om mig och sedan måste jag ha somnat.

Båda idag och igår har arbetsdagarna varit lååååånga. Jag har fått göra en massa skitsaker som att sortera i deras arkiv, scanna från arkivet, leta upp gamla saker, sprätta kyvert och sortera det som var i. Ja, först har jag fått göra det jag är anställd för- men det tar ju bara en timme och jag är anställd i 8 timmar.. I vanliga fall går jag då till avdelning b och fortsätter där, men de har så lite att göra så om jag kommer dit får de knappt något arbete alls.
I slutet på dagen idag fick jag göra *anmälningar och det var sjuuuuuukt tråkigt. Höll på att somna framför datorn. Helt ärligt. Jag och en kollega tog lite längre raster än det är meningen, men seriöst, vi hade ju inget att göra.

Imorgon är det min SISTA arbetsdag och jag längtar så (därav ljuset i mörkret).
Jag och Johan behöver flytta pengar från vårt gemensamma sparkonto (som är ämnat vara semesterkassa och nu börjar ju semestern och resandet) och måste därför besöka ett bankkontor imorgon, de stänger senast 16, så blir till att få gå tidigare. Vi båda måste vara med för att få plocka ut pengar, alternativt ha fullmakt.

Imorgon är en stor dag även för Johan- teoriprovet för körkort. Hoppas han grejar det på första försöket!

Ringde även upp till brorsan och hans familj idag och berättade att jag och Johan kommer upp så att de vet det. Vi är ju trots allt stockholmare och kan bara inte komma oanmälda och stå i farstun helt plötsligt, det funkar inte så här.
Undrar... har ni blivit avvänjda den vanan att alltid meddela i förväg när ni ska komma på besök och blivit mer som de på landet? (syftar då på att Jannice ska svara).

Idag for mor och far till Malta! Hoppas det får det riktigt härligt där!
Tror faktiskt att de landade för en kvart sen om planet håller tiden...

I helgen blir det till att städa, tvätta, diska, vattna blommor, sortera, packa... Vad sjutton behöver man med sig? Och hur ska man dela upp packningen i handbagage/resväska, en var, en delad resväska eller en delad handväska? Suck.
Tar det sen, min hjärna är för trött för sånt.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Jannice

Jag tycker fortfarande att man ska höra av sig innan och kolla att det är ok att dyka upp..och jag tror nog att de flesta vet vart vi står. De som inte vet.., får liksom veta det så småningom ;-) Mycket handlar om planering. Vi har ju fullt upp, och om man över huvudtaget ska få nån chans att umgås, behövs planering kring vårt liv.

Oanmälda besök räcker ju att vi har i vårt arbete :-)



Välkomna till Hammarstrand!

2008-08-01 @ 16:51:43
Blogg/hemsida: http://jannicejarpe.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Sara

Det jag tänkte ;-)



Tackar tackar

2008-08-01 @ 18:30:39
Blogg/hemsida: http://smuppra.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0