Åker ofta tunnelbana...

Jobbet har gått bra, men jag blev lite sen imorse. Bara några minuter men jag fick stressa...
Efter jobbet, gick tidigare, åkte jag till tcentralen för att möta mor. Vi åkte till St Göran där farmor ligger. Pappa var redan där och min farbror och hans fru vardär också men gick typ när vi kom.
Efter en liten stund kom Johan också. Tror farmor uppskattade att vi kom.
Hon verkade rätt bra. Mådde illa och äter/dricker inte så mycket men likadan i huvudet som vanligt. Hon undrade om jag var närsynt eller översynt och hur jag märkte att jag behövde glasögon. Hon har ju inte sett mig i dem tidigare.
VI var inte där länge alls, jättekort besök. Men farmor mådde illa och var trött så fick bli så. Bra att visa sig där iaf, gör henne nog glad.

Sedan åkte Johan moppen tillbaka, han har ju inget busskort. Jag, mamma och pappa åkte tunnelbana hem. Jag önskade att jag hade haft kameran med mig, pappa på en tunnelbana- det är inte en vanlig syn!
När jag sa det, att jag önskade att jag hade kameran med, svarade han:
"Ja, det är inte ofta jag åker tunnelbana. Var väl 20 år sen sist, eller nä, så länge sen var det nog inte... Men pendeltåg åker jag oftare! Tror jag åkte 2 gånger förra året."

Johan var på körlektion idag och det hade gått bra. Nästa lektion är imorgon förmiddag. Och han har bokat teoriprov också, spännande! Jag anar ljus i tunneln, men jag väntar nog lite innan jag ställer mig mitt på spåret. Tänk om det vore ett tåg...

Middag blir något med ägg.
20 är det Allsång på Skansen.
21 är det Morden i Midsomer.
När ska jag hinna läsa min bok? Igår släckte jag bara lampan och somnade direkt, orkade inte läsa. Vaknade vid 3 inatt igen, vet inte varför jag gör det? Därför var jag jättetrött imorse, och är trött nu också.

Sandra ringde idag, det tyckte jag var roligt! Jag är på en fika, helt klart!


Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Jannice

Roger vaknar oxå vid 3 varje natt,,,,

2008-06-24 @ 19:49:12
Blogg/hemsida: http://jannicejarpe.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: mor din

Klart farmor blev glad att få besök och jättegulligt av Johan att åka moppe in till sjukhuset för hennes skull!

2008-06-24 @ 21:33:50

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0