Fredagen

Igår var det en händelserik dag på jobbet. Kommer inte få ner allt här...
-Datumstämpeln vi använder var inställd på 2008-06-35
-På min kollegas stol hade någon lagt rostrött pulver typ, som fläckade ner hans ljusa byxor rätt rejält.
Är vi utsatta för sabotage?
-Lunchade med moster istället för Lisa ställde in, och vi satt uppe på taket och åt mat och sedan tog vi en promenad på 15-20 minuter. Det var väldigt härligt!
-En kollega på eftermiddagsjobbet fyller 60 den 3e, men har då semester så vi blev kallede till ett extra möte på eftermiddagen och blev bjudna på två tårtor. Och det var levande ljus, serpentiner och grejer.
Sedan sjöng vi Ja må du leva. Eftersom det är en utlandsavdelning följde Happy Birthday, grekiska födelsedagssången, finska födelsedagssången, danska sången och kanske någon mer. Dock inte polska. Vår käre polack hade semester.
-Jobbade över 45 minuter. Är väldigt mycket nu: månadsskifte, kvartalsskifte, halvårsskifte och inför semester. Alla passar på då. Mycket jobb för oss.
-Kom hem och blev strax bjudna på middag hos Granbergs. Förrätt, huvudrätt (fårstek typ) och efterrätt som jag bangade på då jag redan ätit 3(!) små tårtbitar. Blev bjuden på vin men tackade nej till hänsyn av kalorierna, haha.
Jag klagade ju på midsommar att de alltid erbjuder Micke vin men inte mig trots att vi är lika gamla. De kontrade med att jag inte brukar vilja ha. Inte öl ja, svarade jag, men vitt vin tycker jag om. Så på midsommar fick jag vin :-)
-Efter middagen satte jag mig här en stund och slöade men kände att nu går jag och lägger mig. Vad kan klockan ha varit.. 22 max.
-Gick upp och lade mig för att läsa, orkade faktiskt läsa ett helt kapitel innan jag helt slut la ifårn mig boken och somnade.


Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0