Helgen

Igår var det alltså en stegfrimätardag men jag gick hemifrån till Vby centrum iaf. Så åkte vi till morbror Ingvar och hans flickvän Maria som köpt radhus i Bålsta, för Maria fyllde år. De bodde faktiskt väldigt fint, trodde itne det var så fint innan :-P Positiv överraskning kan man säga.
Vi var kvar väldigt länge, 22-tiden? De bjöd på smörgåstårta, jordgubbstårta och senare på kvällen grillad korv med bröd och/eller potatissallad. Foton kommer sedan hoppas jag.

Sedan hämtade jag upp stegmätaren hos Sandra och for hem, där Johan väntade.

Jag ställde klockan på 8, så att jag skulle vara trött ikväll och slockna tidigt och kunna gå upp klockan 6 imorgon, min första sommarjobbsdag. Men jag somnade efter 1 och sedan blev jag så orolig att jag inte skulle få sova tillräckligt länge att jag paradoxalt nog vaknade flera gånger under natten och var tvungen att stilla min oro att sova för länge. Jag snoozade sedan 2 ggr och gick upp 08.18. Men den värme som varit idag har gjort att jag halvsomnat på soffan två gånger :-P Får se hur det blir ikväll då.
Läste ut nu vill jag sjunga dig milda sånger av Linda Olsson. Det var en bra historia och nu ska mor låna den.

Idag har jag gått en liten runda på 40 minuter. Mådde inte helt okej imorse, och sedan på dagen blev det för varmt, men jag gav mig iaf iväg på en runda nu under kvällen.
Hoppas jag kan hålla mig till min promenadplan imorgon.
Jag har nya framtidsplaner. Ska jag satsa på det tro?

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0