Latmask i det fina vädret idag

En varm dag idag där solen tittat fram en hel del. Skönt!
Därför har det varit ett utmärkt tillfället att fördjupa sig i min braiga bok, Flickan som lekte med elden.
Jag har suttit ute på balkongen till och från under 2½ timme. Sedan gick jag ner till stranden och solade i min nya baddräkt, och läste boken. Handduken jag låg på på stranden var min nya. Så mysig! Bra köp av mig!
Låg där i dryga timmen innan jag gick hem igen. Har fått lite färg under dagen. Bestämde mig för att ligga på soffan och läsa vidare. Var jättehungrig men vi var bjudna på en jättemumsig middag hos Granbergs så ville inte äta så mycket innan så jag kunde äta massor sedan. Läste på i min bok.
Mor ringde och hon och far stannade till utanför och fick se min nya baddräkt (har den och shorts på mig) och lämnade en limpa ciggaretter som de köpte på kryssningen de var på i helgen. Dessa har jag dock inget intresse i, men som tur var är jag bara mellanhand och ska ge dem till min moster på jobbet imorgon- för det är hennes man som vill ha dem.
Sedan hade dem också 3 öl, Mariestads, över och även dem fick jag. Har inget intresse av dessa heller, men Johan gillar ju öl så varför inte. Han tyckte det var snällt. Kändes inte så himla bra att en bil stannar utanför huset och jag får massa cigg och öl i famnen, folk gick ju förbi och jag såg att de kollade lite.. Men men, de ser ju inte hela bilden så vad är dem att döma?
Sedan fick jag ett oöppnat packet med Frontline, ett medel man tar på katten som fästingar ogillar och därför klarar sig katten bra från fästingar. De var ämnade till Granbergs. Vi vet att de använder det medlet och eftersom Zeb inte längre är vid liv och de inte planerar att skaffa ny katt än så kan de lika gärna användas på en annan katt i bekantskapskretsen.
Svärmor blev glad för det. Hon sa att det inte fanns några fästingar här än, men att det är ju bra att ha. Dessutom var ju utgångsdatumet på detta packet daterat till 2010 så innan dess lär hon förhoppningsvis ha användning av det.
Jag lämnade över det i samband med middagen.
Det var jättgott som förutspått. Rostbiff och hemmagjord potatissallad (det godaste receptet jag har smakat).
Åt två stora portioner på rekordtid. Jag var utsvulten. Nu bearbetar magen chocken efter all denna mat som plötsligt intagits.

Inte blivit mycket gående idag, så stegräknaren är på det otroliga blygsamma siffertalet 3527 steg. Igår kom jag över 9000 iaf, nära att bli godkänd men jag var så trött på kvällen att jag inte orkade gå 1000 steg till bara för att komma över gränsen. Jag gick till sängs direkt efter blogginlägget och läste ett par sidor med små ögon innan jag gav upp och tillät mig att somna. Vaknade 2 gånger under natten och gick upp klockan 10. Drömde väldigt intensivt.
Pappa spelade en stor del av min dröm, även om jag inte direkt kände igen hans beteende. Att efter en intensiv fest hos en granne smita in genom en öppen balkongdörr hos en annan granne, sno en limpa ciggaretter och sedan tända en cigg att blossa på av nervositet att någon sett honom smyga in genom balkongen och sedan övertala mig, Johan och mamma att vi inte kunde gå direkt hem, då någon kunde knyta oss till brottet, utan att vi alla fyra måste springa runt kvarteret innan vi åter kunde vända hem känns inte direkt som den pappa jag känner...

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: anonymius

hm vad kan man analysera av en sådan dröm......var väl ovanligt att dina föräldrar köpt cigaretter?

2008-06-29 @ 19:44:37
Skrivet i slottsdammet av: Jannice

Tror att dessa människor, som såg dig med ölen och cigaretterna, inte brydde sig så mycket. Var och varannan både röker och dricker öl..



Intressant dröm om Janne..hihi..

2008-06-29 @ 22:17:01
Blogg/hemsida: http://jannicejarpe.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0