En helt vanlig vardag.

Igår gick jag drygt 10 000 steg.
Idag gick jag upp kl 6.00. Tröttsamt. Gick hemifrån 6.55. Gick till Brommaplan och tog tbanan till Alvik. Byter till Tvärbanan till Liljeholmen. Är framme där 7.45 typ. Jag börjar 8.30. Attans. Går därifrån till jobbet istället för att ta bussen. Framme kl 8.00. Aja, bara att gilla läget. Min nya handledare, är ju på annan avdelning nu, kom typ 8.45. Great. Jag kunde ju ingenting imorse, mindes inget från i vintras då jag jobbade 3 dagar med detta. Så var inte mycket jag kunde göra... Bara vara lite social med de morgonpigga.
Imorgon går jag upp kl 7.30. Inte en minut tidigare.

På lunchen lunchade jag med en Micke på ett Sushiställe en bit ifrån, vi gick dit och tillbaka. Jag åt Yakitori, vilket är kycklingspett. Det var faktiskt gott.
Efter jobbet gick jag till Liljeholmen igen. Så har lyckats motionera bra i vardagen. Men jag var grymt trött på eftermiddagen. Höll på att somna, helt sjukt. Så fort min handledare kollade bort blundade jag till. Så himla trött. Förhoppningsvis en skön nattssömn.

Träffade ju min moster under dagen också. Vi fikade både på för- och eftermiddagen. Hon hade sovit dåligt inatt och till slut gått upp 5 och gått ut med hundarna och varit vaken sedan dess.

Hörde av mamma att bror Roger är väldigt sjuk och därför kan de inte komma ner. Tycker verkligen synd om Roger. Om man måste bli sjuk så är det inte nu man ska bli det. I övermorgon är begravningen, och den kommer de antagligen att missa nu. Tycker verkligen synd om honom. Jag hoppas att han snart piggnar på sig, och att resten av familjen håller sig friska!

Förrsten. Har jag skrivit att Johan ska få en elfte kusin? Hans farbrors fru på Gotland väntar barn för tredje gången. Grattis!

Kl 19 är det födelsedagsmiddag hos "grannen" då Jenny bli 18 år idag (hur kan tiden gå så fort?). Sedan ska jag kolla på fotboll och sedan SOVA. Härligt.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0