God morgon, God middag och God kväll.

"Men hon bor i Farsta och jag bor i Hässelby gård, jag skulle vilja åka dit men jag har inte råd för kortet kostar 500 spänn så jag träffar aldrig henne igen..."

Ja, tänk om kortet bara kostade 500 kronor. Det blir dyrt det här har jag kommit på. Nu är jag 20 år och vuxen, inget mer reducerat pris i SL-trafiken inte, om jag inte börjar studera igen.
Så från 14, lördag, eller 16, måndag, juni måste jag ha ett 30-dagarskort: 690 kronor.
När det sedan går ut har jag två jobbveckor kvar: 690 kronor till. Om jag nu inte vet att jag ska vara borta de kommande två veckorna efter jobbet, för då tjänar jag nog på att köpa två 7-dagars kort istället.... De kostar 260 kronor.

Och så samma sak för Johan då. Great.

Orkar inte hämta lappen jag skrivit upp antalet steg på men det blev drygt 10  000 iaf. Gick från Vby och hem till mor och far och såg matchen. Sedan gick jag från dem till uppepå backen på Vinstavägen där jag blev uppplockad av Johan.
Men det var mysigt att träffa far och mor igen! Var ju några dagar sedan. På vägen hem till dem från Vby ringde jag far och undrade om han ville möta mig och ta lite sällskap, det ville han. Så vi möttes upp :-)

Idag är det fint och varmt, men lite monligt och därför lite svalare, eller mindre påträngande värme kanske passar bättre.

Har inte alls rört mig mycket idag. Vi har fönstret i badrummet öppet 24/7 och inatt blev det nå konstigt vinddrag så dörren mellan badrummet/sovrummet började röra sig och den knarrade jättehögt. Så till slut vid 7-tiden typ gick jag dit och såg till att dörren inte kunde röra sig. Skööönt, somnade om. Sedan gick tydligen Johan upp efter någon timme, och gick självklart in i badrummet och fixade inte dörren efter sig. KnArRrR. Suck. TIll slut stod jag inte ut. Var väldigt trött men klockan var 10 och jag vill inte sova bort hela dagen. Men någon skönhetssömn var det ju inte tal om...

Men en promis måste jag ju ta. Idag..händer det något speciellt då? Nej? Hepp.
Och inget mail från Mats... om provet då.

På återläsande!

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0