Update

Okej, ledsen får dålig uppdatering!
Har hänt en del.

Igår var det dåligt väder. Mulet, regnigt och trist. Inför matchen gick jag och Johan ner till Mr Wok vid tbanan, 200-300 meter.
Då duggade det lite grann bara. Vi hade jeans och tjocktröja och gympaskor. Medan vi väntade på maten tilltog regnet. När vi skulle hem var det som om vi stod i ett vattenfall. Utan överdrifter. VI sprang hem, men det var bara att byta kläder för jeansen var dygnsura, tröjorna var det lika så och mitt hår hängde i långa blöta stripor. Dessutom hade jag glasögonen (hämtade dem i fredags), så dess glas blev helt "fläckigt" av vattendropparna. Jag var helt osminkad.
När vi kom hem stack svärmor och svärfar ut huvudena genom deras köksfönster och skrattade åt att vi var ute i det vädret. Jag kände mig sååå vacker... Första gången de ser mig i glasögonen var det. Dåligt intryck...
Empan var på repetion som slutade 18, och honv ar den enda som var intresserad av fotbollen så de slutade inte tidigare. Hon kom hemt ill oss när andra halvlek snart skulle starta.
Och vad är det där då? 1-2?! Jag h*tar när de ändrar matchbilden i slutminutrarna. Visst visst, leder man med 1-0kan man göra 2-0, ändrar bara målskillnaden. Men att ändra lika till vinst-förlust eller vinst-förlust till lika och ändra hur många poäng man får osv när det är 1minut kvar, det tycker jag är dåligt. Så får det ju inte gå till! Har hänt många gånger under detta EM ju...


Så går vi vidare.
Min mormors begravning har nu varit. Den var väldigt vacker med fina psalmer, vackra blomkransar, solist och prästens lite personliga tal om mormor som var väldigt träffande. God fika efteråt också.
Jag och Johan hade 3 hela paket näsdukar och nästan en till hel. Nu har vi ett paket kvar. Sorgligt var det. Overkligt.
Efter cermonin fotade jag kistan med blommorna. Kan vara bra att ha och kolla tillbaka på i framtiden.
På fikat visade mor ett program som hon och jag satt i ihop till minne av mormor. Står datum, vilka psalmer som sjöngs, dikten som mamma läste osv. Den  fick alla som ville ta. Rikard och Fredrik sa båda till mig att den var fin, vi satt mitt emot varandra typ. Och till mamma hade folk också visat uppskattning för den, så det var ju kul.
Det här var första gången jag snackade med mina kusiner Rikard och Fredrik på flera år. Vi ses ju aldrig... Men Johan har träffat dem någon gång tidigare, antagligen på mormors 75 årsdag, för nästan 3 år sedan.
På fikat höll även morbror Stefan ett inproviserat tal, det var också fint. Det var direkt från hjärtat, där och då.


Jag hade provet i fredags mellan 9-10, en film bara, känns så onödigt. Det gick rätt bra.


Torsdags mådde jag piss, så var hemma från jobbet. Inte mycket gjort denna vecka... :-(
Strömavbrott tisdag- ledig halva dagen, ledig onsdag, sjuk torsdag, ledig fredag. Usch, ser inte bra ut!
Får ge järnet dessa 4 dagar...


Och så har vi uppvaktat kusin Malin på hennes student. Söt klänning hade hon, jättegod mat (inte förvånad), trevligt sällskap och lite dramatik. Så ska det vara. Malin fick, likt sin storasyster, 2 skyltar. De ska ju vara så märkvärdiga i den familjen, haha. Nej de är bara rädda att skylten de skickar efter ska komma försent....
Pratade lite mer med Camillas fästman Markus, som ska ha barn. Hon är i 5e månaden. De vet att det är en pojke och vi hade en delad åsikt om det: killnamn är svårare att komma på än tjejnamn. Killars namn får inte vara mesiga, de får inte heta som alla ens kompisar gör utan tillhöra en gammal generation- dock inte far-/mofars generation.
Eller som Empan berättade om en syskontrio som heter: Janne, Folke och Sixten. Nej, inga namn för mina barn...
Av mig och Johan fick Malin 2 söta ljuslyktor, av min mor och far en skål från BodaNova som hon önskat sig. Sedan hade vi med oss present från moster Anita och en från "Önskar farmor i himlen och farfar". (För mig är det ju mormor och morfar och henne farmor och farfar). Mormor och morfar hade ju planerat hennes student så morfar ville att det skulle stå så på kortet. Malin fick tårar i ögonen, och några rann nog ner för kinderna.
Ja, jag hade tur som tog studenten förra året.
Grattis Malin!
Ja, så kan jag väl skriva ett litet grattis även till min andra kusin som tar studenten.
Grattis Michaela!

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0