2 Juni 2008

Så, nu har jag lite tid igen :-)

Igår kom Johan och Micke tillbaka, för fort, från träningen. Det var ingen för de var för få där. Iaf så bestämde de sig för att sparras lite på egen hand, och så frågade de lillasyster Jenny, som fyller 18 om mindre än en vecka, om hon ville vara med. Hon tränar karate och är nära svart bälte så det är inte så orättvist ändå.. Även om killarna självklart höll igen lite.

Men jag ville inte vara med. Ville få ihop lite fler steg och började ta dagens andra promenad. Sedan ringde jag Sandra, som fick ringa upp mig. Vi snackade i 20-30 minuter vilket var stor del av min promenad och stor del av hennes hemresa. Det var trevligt med lite telefonsällskap.

När vi lagt på gick jag till ängen och kollade på de tre syskonen och passade på att fota och filma dem lite. Det slutade med att Jenny började blöda näsblod, men hon börjar blöda lätt så det var inte så farligt. De hade gott om skydd, benskydd, fotskydd, handskar, tandskydd. Och de har egentligen susp också men de hade inte med den igår.



1. Syskonskoj. 2. Jenny karatekickar Micke. 3. Använd skydd. 4. Stackars Micke.
5. Guldlock i solen (Johans påhitt). 6. Jenny sitter inte som andra människor... 7. Micke får sig en flygtur. 8. Johan blir kastad.

Efteråt testade jag min chokladfondue med jordgubbar. Det blev jättegott så det ska jag definitivt testa igen. En liter jordgubbar och en del choklad, och vet ni vad? Johan fick inte smaka en endaste bit. Hihi. Nä så elak är jag inte, men det var mitt och Johan ville inte ha. Och det var såå gott :-D Har fått mersmak, vill äta mer!

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0