Bra dag idag!

Gah, mitt inlägg försvann. Aja.

Som jag skrev tidigare så orkade jag inte läsa mer än ett par sidor. Slocknade fort men när klockan ringde var jag jättetrött. Snoozade tom i 20 minuter.. Gick upp. Känner mig fin idag! Håret ligger bra runt ansiktet och sminket satt fint. Kläderna är fina och matchar mitt humör bra. Ja, vacker helt enkelt. Hihi.

Hade morgonlektion och fick veta att jag är godkänd på förmiddagsspråkprovet vi hade förut. Skönt det. Verkar tom som att jag har gjort rätt. På lunchen åt jag inte särskilt mycket. Hade tagit en matlåda dimensionerad efter Johan så jag orkade knappt hälften.. Undrar om han orkar allt? Proppad gick jag och andra till datasalen. Några gjorde läxan, andra gjordet det inte. Sedan utmanade vi varandra på Flipper. Ddet gick inte jättebra för mig. Eller bra gick det men inte lika bra som de andra. Johan kom på en andra plats med 2 510 000 och Robert på första plats på 2 511 000. Tror ni Johan var lite irriterad på den lilla marginalen eller?
Jag och Elise tog en promis på 20 minuter och utforskade Södra Huset. Hittade fler matplatser som vi kan försöka haffa när det är ont om plats. Alltid bra att veta var man kan äta någonstans.

Efter lunch hade vi V. Ja, kommentarer överflödiga. Det var som väntat dvs. Farfar kom förbi och sa att det är Öppet Hus imorgon på Universitetet och undrade om några av oss ville stå med vid bordet och svara på frågor. Så jag gör nog det. Mellan 12-13 och 15-16 isf någongång, eftersom vi har föreläsning däremellan.

Efter lektionen gick jag och några till datasalen för att göra läxa. Gick väl sådär. Filmen blev helt okej men vi var ju inte jätteeffektiva. Hade ganska trevligt liksom..


Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0