Det blir inget "Rent hus" för mig

Ja, visst är det lite stökigare hemma än jag önskar (perfektionist-javisst!) men så illa som familjerna i Rent hus kommer jag aldrig låta det bli! Aldrig. Fruktansvärt ju.
Nu är det bara lite disk, en hög med nytvättade kläder, lite smutsiga kläder och dags att dammsuga på övervåningen. Ja lite mycket papper och saker på skrivbordet men det är snabbt röjt. Ingen fara. Skulle kunna få hemmet skinande blankt på några timmar, så varför är det inte så? För jag vill ha hjälp av Johan. Jag är ingen städtant. Men han har ju börjat komma igång med att "hjälpa till" i hemmet så är på rätt väg!
Anledningen till att jag inte kan köra metoden "städar inte du, städar inte jag" är just för att jag är perfektionistisk av mig. Det är för smutsigt för mig mycket tidigare än för honom, så det funkar inte för mig. Jag "lider" och han förstår inte varför. Säg vad gör lite damm i hörnen...? Men det börjar ju bli bättre så. Men det är ju otroligt att familjerna i det programmet låter det gå så långt! Helt otroligt...

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0