Fyndat!!!

Japp.. Var alltså på Universitetet och fixade lite. Innan dess köpte jag Annas present och efter träffade jag Sandra i Vällingby så vi drog till McDonalds och åt lunch. Två chicken burger och en mellan chokladmilkshake blev det för mig. Sandra betalade med sitt presentkort hihi.
Sedan kollade vi runt i lite affärer. Jag köpte 5 t-shirtar, 2 schampoo och en balsam samt ett halsband. Sedan åkte vi till Brommaplan för att möta Erik (som tydligen kollar in min blogg då och då: Hej Erik!). Erik skulle sälja sin mobil, la upp en annons på blocket igår kväll och det har ringt som attans. Iaf var den en kille i Karlstad som nappade och skulle vara i Sthlm nu så vi skulle möta honom i Gallerian. Väl där ska killen kolla att allt är schysst. Då har Erik varit så duktig och glömt laddaren.. Mycket bra.
Men det löste sig ändå. Killen gav Erik pengar och fick allt annat och ikväll kommer killen förbi Brommaplan och de byter laddare och garantibevis.
Medan killarna stod och snackade kom en tant förbi.
-Var ligger Clas Ohlson?
- Där uppe. Rakt fram så ser du skylten Clas Ohlson, svarar Erik och pekar.
Vad Erik inte såg, som jag och Sandra såg, var att tanten var blind och hade en vit käpp. Så inte såg hon någon skylt rakt fram inte...

Sedan gick vi runt lite och kollade i några affärer. Gick in på MQ, där jag typ aldrig handlar. Så ser vi jättesöta typ grå kjolar hänga där. Det var rea. Kjolarna hade kostat 999 kronor. Nu kostade dem 99 kronor. Var inte alls något fel på dem! Jag och Sandra testade varsin och bestämde oss för att ta dem, en hundring är ju ingenting. I kassan stod en tredje tjej och köpte en likadan kjol..
Sandra hade ju flax också. Hade en kupong på 100 kr på MQ, så hon la fram kjolen, fick den i en påse och fick en krona tillbaka.

Sedan ringde Johan och sa att om en timme är det mat hos hans familj. Hoppsan, dags att dra hemåt då.
Vi tre åkte till St Eriksplan för att Erik skulle sätta in pengarna han fått av mobilköparen. Erik visade också var Jenny har flyttat till för ställe. Verkar stort!
Sedan gick vi nerför trappan till St Eriksplan igen. I trappan mötte vi den stora (ironi) BlondinBella. Aj. Jag hade inte tänkt skriva om henne i min blogg. Men när vi nu möter henne ansikte mot ansikte så vad ska man göra? Måste ju med i bloggen. Dock har jag aldrig varit inne på hennes sida själv. Sandra visade mig hennes blogg en gång för ett tag sedan, men det är enda gången.
På populära St Eriksplan mötte vi även Fi från min gymnasieklass.
-Vad gör ni allihopa?! Frågade hon alla.
Sedan vände hon sig till mig och sa
-Du behöver inte berätta för jag läser din blogg så dig har jag lite koll på.
Så där har vi en till bloggläsare.
Sedan sa Sandra på McDonalds att hennes mor läser min blogg också. Så har fått 3 identifikationer på er läsare idag. Har lite bättre koll, men det saknas fortfarande en del för att komma upp i besöksantalet :-)

Sedan for vi hem iaf. Sandra, jag, Sebbe, VV, Mikis och kanske Magda ska på Caledonien idag. Ska ha en av mina nya t-shirtar ^^. Sandra ska nog ha den nya kjolen.
Johan: han ska plugga. Inget Caledonien för honom.

Kom hem och firade Anna, Micke var hit en snabbis men han har knappt ledigt nu då han är högvakt på Sthlms Slott. Dock står han så knöliga tider ju! Inatt 4-6... Då kan ju inte jag besöka honom!
Anna fick iaf en turkos tårta med rosor, hihi.

Nej, nu ska jag sminka mig lite grann och dra mig mot Sandra!
(Och se om någon har uppdaterat sin blogg sedan sist...)
Tjong!

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0