I knew it

Tja dagen artar sig ganska bra, hihi.
 Jag började med att gå upp ganska tidigt, var jättetrött. Satte på mig en morgonrock och såg typ 6 Gilmore avsnitt i rad. Gjorde mig havregrynsgröt till frukost, men eftersom vi inte hade någon mjölk blev det bara gröt.
Efter en stund säger Johan "jag och Micke sticker till ÖB bl.a". "Jaha, kunde du inte ha sagt det så innan så jag kunde följa med", undrar jag. "Jo, men gör i ordning dig nu då". "Men jag har ju inte gjort någonting! Jag har inte klätt mig, borstat tänderna, borstat håret.. ingenting!" "Ja men snabba dig på då!"
Sedan var jag klar före dem två iaf... Killar.

Vi åkte till Vällingby, sprang på bror Martin och flickvännen Anna. Jag och Micke gick och handlade lite matvaror och Johan gick ett ärende. Jag gick till kassan där Kalle jobbar, som sagt han jobbar alltid. Han kommer också ikväll till bror Peter.
Sedan visade jag herrarna lite av Kfem, men bara utifrån. Och vi gick till ÖB. Jag köpte schampoo, balsam, tandkräm, plastmuggar och en coca cola. Visst är jag nyttig? Hihi. Sedan åkte vi hem.

Jag lyckades hitta något jag visste fanns där. Och jag fick mitt erkännande. Många har försökt men misslyckats. Jag lyckades med två fullträffar på en gång, innan mitt vapen togs ifrån mig. Jag känner mig hedrad. Och nånting annat.
Hm.



Igår jobbade jag hela dagen, 8.05-16.20. Sedan träffade jag Sandra och vi åt pizza/sallad. Och hade det trevligt. Såg på tv med mera. Åkte hem vid 11-tiden. Skulle ha varit hemma kl 23.30 men tunnelbanan kom till vby vid 23.35. Irriterande sega tunnelbanor!
Lönen? Ingen framgång. Hurray. Ska ringa andra jobbet på måndag och se hur det går.

Ikväll, fest!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Jannice

Men oj vad jobbigt med lönen! Hur klarar du dig nu då? Hoppas verkligen de rättar till misstagen, på båda jobben!

2008-03-29 @ 17:07:14

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0