Lampjakt!

Japp, nu sitter den ena av våra kinalampor i taket. Vi måste byta glödlampa för at sätta upp den andra, lampan var för stor för hålet :-P Och den ena vita som satt i vardagsrummet sitter nu i sovrummet.
Har dock konstaterat, då ljuset faller utanför, att två lampor som ger rött sken inte kommer räcka på långa vägar. Vi måste på lampjakt! Leta efter lampor att ha stående brevid soffan, i fönstren på skrivbordet.. Ja, vi behöver ljus!
Emelie, ni har ju varit på lampjakt, hittade du någon affär där det var en massa fina lampor som du kan rekommendera?

Johan föreslår nu att vi kan gå på lampaffären i Islandstorget, och köpa pizza när vi ändå är där... Äh, när åt jag pizza från pizzeria senast liksom?! Sallad blir jag inte mätt på nu! En inbakad pizza skulle ju vara gott... Kan fira att min tand är hel igen :-P
Det får bli pizza!
För övrigt, Johan är väldigt hungrig han med, men vi har mat hemma! Det är inte därför.. Datorn är mer lockande, läxorna ger mer dåligt samvete och Micke är ju nästan aldrig hemma...

Får se om det finns några fina lampor, i en lagom prisklass där då. Kanske bra att kolla kontot innan... hm...

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: minus

Tja! New York City... Det finns knappt ord för hur jäkla bra denna staden är så läs igenom min blogg eller något, jag beskriver staden varje dag ;). ha det fint!

2008-03-14 @ 14:31:37
Blogg/hemsida: http://minusmalmsjo.blogspot.com
Skrivet i slottsdammet av: Emelie

Alltså, ja, vi var runt i hur många affärer som helst, men tittade typ bara efter en speciell lampa så såg typ inte de andra ^^ men den vid islandstorget är väldigt dyr (som ni kanske har märkt nu) och annars finns det en vid odenplan (på norrtullsgatan) som är rätt bra.

2008-03-16 @ 15:23:53
Blogg/hemsida: http://emeliemartinell.blogspot.com
Skrivet i slottsdammet av: Sara

ooh ska spana in den vid odenplan då! Tack för tipset. Jo, priserna såg jag alltför tydligt! Hörde sedan av andra att de tydligen inte är särskilt trevliga där heller. Oss hälsade de iaf inte på heller..

2008-03-17 @ 18:48:37
Blogg/hemsida: http://smuppra.blogg.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0