Lampor från Kina

Ja, alltså jag och Johan skulle köpa 2 lampor tänkte vi. Men Johan har tyvärr gjort det svårare för oss att ses på stan genom att inte ha koll på var hans (egentligen min) mobil är. Så jag ringde honom hem när jag slutade (14.45) och han skulle bara fixa lite saker och åka till stan. Han skulle ringa mig när han visste vilket tåg han skulle ta.
Jag åker till t-centralen. Byter tåg och åker till Hötorget. Går medvetet upp på ett ställe längre bort för att fördriva tiden. Går in på H&M och kollar runt. Efter en stund (kvart över 15) ringer Johan och säger att han springer iväg till tåget och är framme antingen 37 eller 44. Vi skulle ses vid Matrix.
En halvtimme till alltså. Går lååångsamt igenom varenda hylla på H&M. Känner inte att jag vill köpa något. Går ut. Kollar vad som går på bio nu då, och sedan häller jag ut vattnet jag hade i min vattenflaska. Går låångsamt förbi kulturhuset och in på Gallerix. Kollar varenda hylla där också. Bläddrar igenom deras affisher. Kollar klockan stup i ett. Då klockan är strax efter halv går jag ner och ställer mig vid spärrarna och väntar. De hade vakter som kollade att ingen hoppade över spärren. Sedan kom två ordningsvakter som ställde sig precis framför mig och lutade sig med staketet. En gammal tant går fram till dem med sin remsa och frågar var man kan stämpla den. Får svaret "på andra sidan" och pekade. Tanten gick i väg. En halv sekund senare, utan överdrift, frågar en yngre dam med remsan i högsta hugg var man stämplar remsan. Får samma svar men frågar vidare "får man gå igenom spärren och gå dit innevägen?"
"Nej"
"Får jag inte gå igenom för att stämpla?"
"Nej"
"Men, hur ska jag komma till andra sidan då?!"
"Du går runt" säger vakten och pekar.
Damen gick surt iväg.
Spärrvakterna tittade på ordningsvakterna och de båda skakade på sina huvudet. Vilka människor det finns.

Det fanns inget 37-tåg, så Johan kom på ett tåg som kom fram 40. Han flög uppför rulltrappan, verkligen. Världens fart! Nästan så han sprang förbi mig också.

Vi gick iväg. Gick in på 2 Kina affärer men hittade inget vi ville ha. Men på den tredje! Vad mycket fina saker det fanns där! Det mesta var riktigt billigt också. Bara statyerna som var dyra. Den heter China, enkelt nog. Där köpte vi 2 lampor till vardagsrummet. Så ja, de är Kina-lampor. Den ena lampan vi har i vardagsrummet nu ska upp till sovrummet men den andra får nog ligga på vinden tills vi får något större och får behov av fler lampor.
De nya lamporna är röda och har gulddetaljer. Hoppas det blir fint när de kommit upp!

Sedan gick vi till Siden Selma och kolalde på sidenlakan. Tog en broshyr med priser i så att vi, när vi har budget för det, kan åka dit och köpa precis det vi vill ha! (Vinrött tack!)
Sedan gick vi in på Team Sportia för att Johan skulle handla för sitt presentkort. Det blev ett par mjukisbyxor till. Han älskar det.
Nu har han trätt på sig dem och är på träning (kung fu).
Det var eftermiddagen i stora och små drag.
Tjingeling!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Susanna

åh kina lampor! ^^

2008-03-12 @ 19:27:29
Blogg/hemsida: http://bubocorax.blogg.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0