Lönekrånglet fortsätter

Så hur har det gått idag då?
Lönen på vanliga jobbet har inte löst sig. Ska jobba där imorgon så då jäklar ska de få se!
Lönen på andra jobbet, ja. Min plan, som både Sandra och chefen gick med på, var att Sandra skulle ta pappret jag skulle fylla i, vi ses i Vby och jag fyller i det och hon lämnar tillbaka det imorgon. Så kan de skicka in det imorgon. Så så gjorde vi. Ringde den chefen och frågade när hon trodde lönen kunde komma in då, om pappret kom in imorgon till henne. Ja 27 april blir det ju då, sa hon. Skulle inte tro det. Bad henne försöka få fram det snabbare för jag har ju hyra och sådant att betala. Inte ska jag väl behöva vänta till 27 april när jag jobbade den 8 februari? Det är ju inte jag som gjort fel, det är ju dem. Ska jag väl inte behöva lida för. Jo, men de blir så griniga där på lönekontoret sa hon. Ja, och? Jag är grinig här med.
Så, glöm inte lappen imorgon Sandra!
Tack för hjälpen ;-)

Imorgon är det alltså jobb, 8.30-16.45. Roligt roligt.

Avslutade precis ett drygt 1½ timme långt samtal med Empan. Vi tog vid där vi slutade igår, då vi pratade dryga halvtimmen. Hon berättade klart om Ecuador, jag berättade om löneproblemen, vi pratade om gamla tider, snart kommande tider och framtida tider. Allt mellan himmel och jord. Sådant som hänt under dessa 2½ veckor hon varit bortrest och annat. Ja mycket fick vi sagt. Vi tänkte att vi kunde springa något varv runt Judarnsjön sådär en gång i veckan. Bra träning, skönt med sällskap och inte så långt bort.
Så så är det!

Att tunnelbanan stått still har ju inte varit särskilt underbart heller. Utspårat tåg som stoppade trafiken i många timmar. Borde ju vara löst till imorgon va?

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0