Min dag

Jobbigt att vakna imorse också, snoozade 20 minuter igen. Gick upp iaf och ordnade mig och missade tunnelbanan. Är 10 minuters trafik så trodde jag skulle missa bussen från Odenplan och därmed komma försent men jag hade tur! Bussen kom strax efter min ankomst och den var heelt tom så alla fick sittplats :-)

På förmiddagen övade vi mest bokstaveringar. På lunchen tappade jag matlusten,precis som igår. Var inte alls sugen på mat helt plötsligt. Så har knappt ätit lunch igår och idag. Tog iaf en macka med rostbiff till mellis nu. Sedan gick jag till bordet för lingvistik och gjorde lite reklam för teckenspråk. Fast var inte så många som var så intresserade, men några ställde frågor iaf. Det var alltså Öppet Hus.
Efter lunch hade vi föreläsning om siffertecken med Jojo. Det var ganska intressant även om jag kände till typ hälften redan. Andra hälften var bra.

Kollade efter föreläsningen om det behövdes någon mer som stod och gjorde reklam men tyckte inte det såg ut så så tog röda linjen mot centralen. Så kommer det på ett gäng på typ 6 personer, barn. De var riktigt högljudda, ropade till varandra fast de var en meter ifrån, skrek och störde. En tjej snurrade runt runt en stång som står i mitten (var en gammal tbanevagn) och höll på och skrek. Några försökte stoppa händerna mellan dörrarna (är ju bara gummilister på dem) och en Sprite-burk. En kille skulle vid stadion springa ut och kolla något på informationstavlan på perrongen och den andra killen ropar "Hinner du inte tillbaka håller jag upp dörrn!". Hans åg inte ens stor nog att orka hålla emot... Som tur var hann den andra killen in.
Det äldre paret framför mig såg mycket besvärade ut och jag tror tanten ville säga till men fick ingen kontakt. När vi närmade oss tcentralen reste sig en man som skulle av. Han var typ 190 cm och vände sig till den jobbigaste av killarna som skulle "hålla upp dörrn" (men tjejen kring stången var värst tyckte jag) och sa åt honom. Killensåg nonchalant ut och smått ignorerade honom. Mannen ilsknade till och killen började lyssna. Mannen ställde en fråga som jag inte hörde (min fick för mig att den hade med uppfostran att göra) och pojken svarar "nej" då tåget kommer in på centralen. Mannen muttrade för sig själv när han steg ur "det är fan otroligt."

Åkte till Brommaplan och gick av och handlade där. 3 mjölk, en 1½ liters cola, kött, bröd... Det blev tillsammans med min vattenflaska och skolsaker riktigt tungt. Men jag hade bestämt mig. Jag skulle gå hem därifrån. Är bara 2 tbanestationer men jag gjorde det jobbigare för mig. Gick till Åkeshov vid vägen, sedan svängde jag in och gick skogsvägen till Ängbyplan. Backigt, lerigt, halt, rötter, stenar och träd i vägen. Förutom min tunga ryggsäck. Det var jobbigt. Tog mig ungefär 25-30 minuter att gå. Jag tror jag borde ta det på 20-25 minuter närmaste vägen och utan packning. Men när jag kom til Judarnängen tog jag det lugnt. Gick och funderade och hade det riktigt trevligt. Tänkte på engelska för övrigt. Blir så ibland att jag helt plötsligt byter språk i tankarna.
Axlarna mådde inte lika bra. Fast jag hade spännen över bröstet och höften som ska hjälpa till att avlasta dem.
Fick sms av Sandra att hon och Susanna såg mig från tunnelbanan. Hihi, såg jag trött ut?
Var lite svettig när jag kom hem, inte jätte, men lite.
Gick det bra på intervjun?

Min tand börjar bli obehaglig nu. Den är inte jättevass men lite så den nöter mot underläppen hela tiden och börjar få ett sår på läppen nu. Jobbigt, men jag kan icke göra mer nu!
Så.. ska vila mina axlar nu! Johan gör tenta och kommer klockan sent. Eller jag tror den slutar 19.
En del av min och Mickes konversation på msn:

Mikael säger:

är johan hemma?

Sara (L) Johan säger:

nope han har tenta

Mikael säger:

misstänkte det, när kommer han hem?

Sara (L) Johan säger:

den slutar 19 tror jag så senast 20

Mikael säger:

oj, så sent, då kan ju jag ha somnat :-P

Sara (L) Johan säger:

:-P när ska du sova då?

Mikael säger:

tja vid typ 19.00 hade jag väl tänkt mig


Stackarn, jobbigt att vakta slottet :-)


Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0