Starkt

Snoozade 20 minuter i morse också. Men men sånt är livet.
Åt inte upp allt godis jag köpte (fast det var inte så mycket heller....) i helgen så har en hel japp liggandes på bordet orörd tex. Men den får existera till tidigast torsdag. Skärtorsdagen och första påsklovsdagen innebär att jag får äta onyttigt när jag vill igen. Vad jag vill, när jag vill, hur jag vill. Men ska försöka att hålla koll på mig själv även utan hårda regler.
Hade V imorse, onödigt och långtradigt. Eftermiddagen gick bättre. Hade ett test för att se hur bra man hänger med på bokstaveringarna. 35 bokstaverade ord, endast en gång i normal hastighet (typ). Av 35 hade jag 27 rätt. Hade man under 25 rätt måste man öva mer. Så jag låg bra till. Många av orden jag hade fel på, typ 4-5 tror jag att jag skulle ha knäckt om jag fått se bokstaveringen en gång till, var bara någon sketen grej fel.
Klarade dock feminist!

Åkte hem och här var Sammy. Jag rufsade lite i Johans hår när  jag sa hej och satte mig vid min dator. Sammy satt emellan så jag såg inte Johan. Efter 10 minuter så säger jag något och vi kollar på varandra, DÅ ser jag att Johan har klippt sig (har typ 1/3 kvar...). Hoppsan. Men fint vare!
Sedan blev Johan tvungen att rusa iväg till träningen men han slutar ju om 30 minuter. Ikväll blire Ost- och skinksallad till middag skulle jag tro.


Har pratat med Sandra idag. Hon hade skrivit till mig en enda kort mening kl 2.30 på msn, men det var ju först när jag kom hem idag jag såg det. Ringde direkt men hon jobbade och kunde inte svara, men sedan ringde hon upp.
Sandra gjorde något starkt i natt. Hon stod för vad hon känner och sa till slut ifrån när hon inte orkade mer. Hon gjorde det rätta. Självklart är det jobbigt nu, självklart. Men du förtjänar att vara lycklig, det är du inte nu. Därför var det rätt beslut i dagsläget. Hur det blir sen i framtiden, det får framtiden avgöra.


Igår lekte jag och Sandra. Vi var dock inte i någon park och gungade gungor utan gjorde något mer civiliserat (och svenskt) nämligen fika. Vi fikade på stället brevid bussarna i vby. Sandra tog ett stycke kycklingsallad och jag tog en baugette med skagenröra och ägg. Mumsfilibabba. Sedan handlade vi matvaror till mig och därefter åkte vi hem till mig. Sandra hjälpte till att bära. (Kalle jobbade förresten på Coop igår igen... Varje dag?!)
Här hade vi det mysigt. Hon fick se våra nya kinalampor, Johans tavla (som är i garaget medans han fixar den) och Mickes överraskning. Sandra tyckte det var fint. Alla tre sakerna. Sedan retades vi (mest jag) med Micke. Och tänka sig, Sandra kände inte igen någon på fotot över Mickes pluton. Konstigt... :-)
Trevlig dag.
Jag pluggade lite också..

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0