Varför är tandvård dyrare än annan vård?

Idag har jag inte gjort mycket alltså.. Bara suttit hemma. Mycket framför datorn. Kollat efter kläder på internet, kolla på resor, var hos svärmor och lånade hennes usb-minne så måste åka till universitetet imorgon. Tog även en lapp på vad Anna vill ha i födelsedagspresent, fyller ju imorgon. 12 år. Inte tonåring än som tur är. Börjar bli gammal alltså, Anna var ju 8 år när jag och Johan blev tillsammans. Hon var jätteliten!

Ska göra mig lite nudles, är vrålhungrig. Johan har inte dykt upp än så han går säkert på träningen ikväll. Då kommer han hem seent. Ringa honom? Nej, funkar inte. Han hade mobilen med sig men blir direkt kopplad till telesvar så antingen inget batteri och därmed avstängd, ingen mottagning eller manuellt avstängd. Ingen Johan iaf. :-(


Stackars M som var hos tandläkarn idag och inte fick det bästa beskedet! Att det måste vara så dyrt med tandvård när man är vuxen, det är ju helt otroligt. Senast jag kollade tillhörde mina tänder min kropp så varför skilja på dem läkarmässigt - och framför allt prismässigt. Varför är tandvård så otroligt dyrt? Vad är det som gör så stor skillnad på brutet ben och avbiten tand.. Ni fattar? Vad är skillnaden som gör att det är så mycket dyrare att reparera tänder än resten av kroppen?
Tacksam för svar.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0