Glasögon under skon!

Nu kom vi ganska precis hem från picknicken. Blev ingen brändboll men det var roligt ändå. Svärfar kom förbi och frågade om vi ville ha pizza, han skulle köpa hem. "Ingela är inte hemma än va?" frågar jag. "Nej" svarar han med ett ansiktsuttryck blandat av bus och lite skamsen. Svärmor är i Italien.

Förresten jag klarade min tenta! Jag är inte hundra på (exakta) resultatet, men det verkar ha blivit bra! :-D

På picknicken råkade jag trampa på en killes glasögon. Ena glaset lossnade och bågen blev rätt tilltyglad. Ojdå! Lite jobbigt måste jag säga, första gången jag träffar killen... Men det första han säger är "Det är okej, de är rätt gamla och jag har ändå funderat på att köpa nya". Kändes fortfarande inget vidare. Men sedan efter lite pyssel lyckades han få ihop dem igen. Som om inget hade hänt! *PUH* Tur att inte glaset krossades...!

Present till M och A slog jag in innan vi åkte på picknick, så nu ska vi bara äta och jag ska duscha, byta om och sminka mig. Sedan är vi redo att fara. Det börjar visserligen klockan 20, så vi har gott om tid! För det är ju nära denna gång, och inte på andra sidan stan.

Nu ska Johan ta över datorn så vi hörs sedan. Trevlig helg och hoppas ni har fint väder!

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0