Imponerade?

Ja, det är inte lätt att imponera på svågern, han sa mest "hur gammal är den leksaken?" "En vecka" "Ja *tystnad* du är som en liten unge som vill leka med sin nya leksak hela tiden."
Ja kanske det, men så länge det är roligt ska jag väl hålla på?
Jag bestämde mig för att gå iväg iaf. 13.35 gick jag från grinden, då hade jag gått ca 700 steg.
Sedan började jag gå samma runda som i måndags, som de fina naturbilderna var ifrån. Fast utan att fota. Jag gick nästan exakt samma väg och när jag kom till den punkten där jag egentligen skulle svänga upp för att gå hem, ca 300 m, beslutade jag mig för att fortsätta. Så istället för att svänga upp gick jag vidare rakt fram, förbi Ängby camping och vidare. Jag hade ingen aning om vart vägen ledde åt det här hållet, men i värsta fall är det bara att vända tillbaka. Till slut kom jag fram till Drottningholmsvägen, där jag svänger vänster mot Brommaplan. Väl i Brommaplan stack jag av och köpte mig en cola och lite bröd, den avsticken tog 5 minuter, och sedan var jag på spåret igen men denna gång gick jag längs Bergslagsvägen på väg hemåt.
Jag kom hem 15.45, så 2 timmar och 10 minuter, eller 5 minuter om man räknar bort handlingen, gick jag. Nu är jag uppe på 15 259 steg, jag är trött(främst i fötterna), jag är svettig och jag har väldigt ofräscha fötter. Så tror en dusch skulle sitta fint.
Ska bara uppdatera promenaden på jogg och sedan hopp in.
Johan är på Kung Fu och ikväll slipper vi laga middag för vi är bjudna på grillat!

Hoppas tatueringen går bra Sandra!

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0