Lite uppdatering

Igår gick jag 15 251 steg. Från Universitetet-KTH, Hemifrån Bromma till Vby och från Vby till Råcksta. Enligt stegmätaren gick hela dagen på 12.9 km.

Nu är det en ny dag. Moster Anita hade börjat gråta när hon såg mor, morfar och moster. Hon blev glad alltså.

Jag har inga större planer. Sandra ska tatueras klockan 15.

Jag har blivit helt dagblind, men visst är det lördag idag? Måste alltid tänka efter flera gånger för att vara säker på vilken dag det är.

Igår natt drömde jag att vår brevbärare snodde vår post om vi inte hämtade den direkt. Inatt drömde jag att jag var amatöradvokat och friade en gammal lärare från en viss anklagelse.

Läste i tidningen om Bodstöms nya roman, en deckare, Rymmaren tror jag den hette. Den verkar intressant.

Fick mitt H&M kort igår och en 50kr rabattkupong att använda i affären och en 50kr på deras internetaffär. Dock måste man handla för 400 kr minst vid samma köptillfälle och kupongerna gick ut i mitten på juli. Troligt att jag kan handla kläder för 800 kronor den närmaste månaden, för at få 100 kr rabatt. Det var ju faktiskt synd, för jag hade gärna utnyttjat dem. Kanske kan snacka med moder och beställa kläder från internet tillsammans, då kanske vi lyckas komma upp i 400 tillsammans? Men i en affär, nä, det kommer inte gå. Har jag svårt att tro.

När jag lämnade glasögonen igår fick jag en 400 kr rabattkupong som gäller till 10 juni, med anledning av deras 40 års firande. Den kan jag däremot tänka mig. Om bågarna kostar 1100, så blir det "bara" 700 kr, och det är ju faktiskt billigt i dessa sammanhang (tror jag iaf). Sen vet jag inte vad glaset går på, men det borde väl gå på samma typ på alla butiker... eller? Usch, tycker inte om att inte ha koll.

Idag har Johan gradering på Kung Fun, det går bra, är jag säker på ;-)

Ikväll är den en bra film som jag vill se. Men innan dess, vad händer?! KOmmer väl på nå. Måste ta en promis också, och det är ju ingen fara medan vädret är bra :-)


Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Jannice

Amandas bågar kostade 2100 kr, och resten var alltså glasen..plus synundersökning på 250 kr..det blir 2350kr..och det betyder att glasen kostade 1450kr.. Kan du inte få ett kostnadsförslag från dem då? Spana lite på nätet oxå! Här är en länk..billiga brillor! http://www.optikbutiken.se/

Men viktigast är ju ändå att du får ett par glasögon du trivs med! Tyvärr så ställer ju plånboken krav på en med..hmm

2008-05-31 @ 14:43:19
Skrivet i slottsdammet av: Anonym

kolla favoptik.com sen är specsavers billiga.

2008-05-31 @ 16:06:00
Skrivet i slottsdammet av: Sara

Okej ska kolla alla tre :-)

Vem är den andra kommentatorn?

2008-05-31 @ 17:00:55
Blogg/hemsida: http://smuppra.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Jannice

Vad härligt att du får lite bra tips av annonyma människor! ;-) Men jag förstår att du vill veta vem den snälle är..

2008-05-31 @ 20:27:03

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0